17 år siden

fest på terressen

Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
8 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Idag har vi holdt fødselsdagsfest for Nikolaj (13 år) det gik meget fint temperaturen idag var væsentlig højere end regnvejrdagen igår enkelte solstrejf og også enkelte byger, ååå jaaa fik til fulde afprøvet min nye terresse, hvor der er lavet natur stolper med overlægger af piletræer, så man kan spænde en pressening ud over terresen og få et tilpas stort tørt område hvor vi idag sad 14 og spiste grilmad ååå hyggede os meget.

Vi fik varmet mit største badebasinet op til badekarstemperatur børnen var fligtige til at holde gang i bålet hvor flammerne står op over et par radiatorer hvor vandet så løber igennem og varmes op.

Jeg var så den første der var i vandet ååå så kom alle børnene og ville sprøjte vand på mig))) Charlotte (15år) ville ikke have vådt hår så det fik hun))

Regnen tog til sidst på eftermiddagen gæsterne listede af oprydning ååå da jeg kørte børnene hjem kunne jeg godt mærke jeg var rigtig træt. ååå ja nu er vi jo så kørt videre til vejle ååå jeg skal op klokken tidligt såååå måske jeg snart skal finde sengen.

Jobbet kalder efter en uges afspadsering ååå jeg har hørt i radioen at de har haft nedbrud bil-trafik-stop på broen et par gange ååå faktisk også brugt mig til at guide dem igennem til nødkørsel sååå nu må jeg jo se om jeg kan få det hele til at spille optimalt i ugen der kommer...

Kan i sove godt alle sammen

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget fest på terressen er publiceret 17/06-2007 23:07 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.