Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Så er det aftenen før, jeg igen skal starte på arbejde igen efter at have været væk i 10 måneder på min socialformidleruddannelse.

Euforien over den veloverståede eksamen er ved at falde ned til et almindeligt niveau og jeg er ved at blive lidt nervøs for i morgen. Hvorfor nu det?
Jo, det er ligesom at starte på en hel ny arbejdsplads. Der har været kommune sammenlægning og personaleudskiftning, så der i morgen kun er to af dem, der er der, som jeg kender.
Der er kommet nogle nye edb-systemer, som jeg hurtigst muligt skal have mig sat ind i og jeg ved at min stilling har været uden vikar i to måneder. Så der bliver noget at få ryddet op i kan jeg allerede regne ud.

Så jeg er lidt spændt på, hvordan jeg får sat gang i det. Men jeg har mod på det og har faktisk en masse gode ideer til lidt fornyelse i arbejdet.

Jeg var til diplomoverrækkelse i torsdags. Alle tiders arrangement med taler fra en af lektorerne fra Forvaltningshøjskolen. Bagefter tog de fleste af os ud for at spise og endte så hjemme hos en af dem, der bor i byen. Jo, en rigtig god fest for jeg kom først hjem fredag middag *griner* Og jeg fik snakket en del med dem fra holdet, som jeg ikke har snakket så meget med tidligere.
Men især glædede det mig, at en fra min gamle gruppe, som jeg jo kom lidt hovedkulds ud af, satte sig nede ved vores bordende, i stedet for sammen med de to andre. Ham fik jeg faktisk snakket en hel del med. Dejligt at der ikke var ”no hard feelings” fra den kant.

På lørdag holder jeg så stor ”uddannelsesfest” for at fejre at jeg er færdig og at jeg er så heldig at have haft nogle gode mennesker til at bidrage med interviews, rapporter, kloge ord, råd og gode ideer.
Og ikke mindst har jeg været heldig at have haft verdens bedste eksterne vejleder og coach!!! Intet mindre. Uden ham, var jeg bare ikke kommet igennem det. Så der er jeg stor tak skyldig.

Og jeg har lovet ikke at gå i gang med flere projekter de næste par år *griner* for det var vist lige så hårdt ved min coach, som det var for mig.

Det var lidt risikabelt at holde fest den 07.07.07. Jeg havde oprindeligt inviteret 31, men vi bliver 19. Egentlig ret godt, når det både er ferietid og særlig bryllupsdato. Jeg glæder mig helt vildt til festen, fordi de vigtigste personer er netop dem, der kunne komme.
Jeg er i gang med at lave mad, masser af mad. Jeg elsker at planlægge fester og vil gerne lave så meget som muligt selv- lige fra invitationer, borddekorationer, små hyggelige indslag osv.

Men nu skal jeg jo lige huske at arbejdet også kalder. Så måske jeg skulle finde min seng, så jeg kan gøre et godt aktiv og energisk indtryk i morgen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Arbejdet kalder igen er publiceret 01/07-2007 22:33 af Pia H. Nielsen (Pia Nielsen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.