17 år siden

Ta-ta!

Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
2 måneder, 27 dage siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
3 måneder, 3 dage siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
26 dage siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Uhm.

Uuhhmm.

UUUHHMM.

Sådan har jeg sådan ca. rendt rundt og haft det de sidste par dage. For jeg er nu....... (trommehvirvel) STUDENT!
Og det er mægtigt lækkert; det er faktisk skønt:D

Vi tager lige en opdatering:

Kemi, den sidste: fik 10. Det lyder måske ikke imponerende, men det var fandme overraskende! Eftersom:

Dagen, nå nej AFTENEN, inden manglede jeg at læse 40 sider og 12 rapporter... Ajep, stupid stupid STUPID! Det er ikke dansk el. religion vi snakker om, men KEMI på fucking A-niveau (jeg forbander den dag jeg valgte det fag langt ind i helvede), og ligesom matematik er det ikke nok at have læst pensum; man er nødt til at kunne hvert reaktionsskema, hver strukturformel, hver sætning, hver ligning, hvert bevis UDENAD!

Det er unægteligt en fordel hvis man afskyer eksaminer hvor man kommer op i ukendt stof og/el. eksaminer som beror på fortolkning/perspektivering/vurdering. MEN, hæhæ, nu er det sådan at det faktisk NETOP er her min force ligger.. idet jeg ikke gider (ja, jeg er RØV doven) at bruge tid på at lære hele pensum udenad.

... Hvilket forklarer hvorfor jeg aftenen inden min sidste eksamen mangler, ikke blot at skrive noter, ikke blot at kunne udenad, men at LÆSE 1/3 af pensum.
Åååhhhh hvor kan man hade sig selv nogle gange! Måtte erkende at jeg nok måtte sluge min stolthed og gå op og få 8 i min sidste eksamen.
Men fik skimmet 30 sider inden jeg lagde mig til at sove og stod så op kl. 7 og læste videre. Da jeg var nået til den sidste rapport var hele situationen så håbløs, at jeg dårligt nok læste den. Hvilken rapport kommer jeg op i? ... præcis.

Min kære onkel kørte mig op på skolen, og på daværende tidspunkt mindede jeg mere om en Parkinsons-patient med tømmermænd end en kommende student.

Står og nyder synet (øh nej) af alle de andre der ER færdige, inden jeg endeligt før lov til at træde ind i slagtehuset. Men som altid, trækker jeg et superemne. Dvs. det var godt nok det allerførste jeg havde læst, til gengæld havde jeg jo læst dette en del mere grundigt (skrevet noter, WOOW) end noget af det sidste *host* og havde brugt tid på at udlede nogle af disse formler (kemibøger har en tendens til at springe 3-4 trin over i deres beviser – så er det jo godt man fik 13 i mat;-P)
Men 25 min er måske lige i underkanten når man skal nå at lære 4-5 beviser og tilsvarende reaktionsskemaer udenad (formlen for methylrødt - scheisse), heldigvis har jeg fotografisk hukommelse;-)
Lagde ret godt ud, men havde på ingen måde styr på rapporten (hvorfor var- nå ja) Men alt i alt gik det jo relativt FANTASTISK. Aftenen inden sagde jeg til mig selv: får jeg 10 – bliver jeg lykkelig, det ville jo være et rent mirakel! Og med det 10-tal fik jeg lige akkurat hevet mit snit op på 10.5 – WOAW, det er højere end det jeg gik ud af folkeskolen med:-D

Hmm, imponerende redegørelse for én der hader kemi hehe.

Nå, så må vognturen og andre byture lige beskrives en anden gang og vige for de mest aktuelle (og utroligt nederen) nyheder:

1) En af mine klassekammerater har STADIG et crush på mig, håbede det var gået væk, men nu prøver han ihærdigt igen (kan jo ikke blive ved med at undgå ham, men kan åbenbart ENDNU ikke smile tilbage til ham) Først en besked ”hej søde…” :-S og derefter en invitation til en fest med overnatning hvor kun han og én til fyr fra klassen kom; så kan man godt regne ud hvad han havde i tankerne T_T Så altså ØV! For han er skide flink og vil gerne bare være venner med ham.

2) Vores telt på Roskilde, som vores lejr skulle sætte op for os, er blevet stjålet... Graden er RØV behøver egentligt ikke at uddybes.

- Dis

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ta-ta! er publiceret 01/07-2007 23:47 af Dis Pater.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.