16 år siden

Mit liv som optikerassistent

Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Det der med fuldtidsarbejde... har først nu fundet ud af hvad FULDtid egentligt indebærer. . .

MY GOD!

Nu er det også fordi det tager mig en time at komme på arbejde, men for filan! Jeg står op kl. syv om morgenen og er hjemme igen, ta ta ta ta: kl. syv om aftenen! - hver E-N-E-S-T-E fucking dag.. det er 12 timer jeg er væk! TOLV!! :-O Okay, jeg har én ugentlig fridag, men altså... øhm... ja.. arbejder også lørdag!

Og så får jeg kun 100 kr. i timen. Fordi min chef tager røven på mig. Det er jeg i hvert fald overbevist om...

Han er desuden lidt en nar. Kommer med kommentarer som, "Uhmmm (med sådan en rigtig stodder-stemme) hende der Angelina Jolie, hende ville jeg ikke have noget med at kysse på. De der læber... de er bare for dejlige." Øhm, hvad mon din kone og dine børn på hhv. syv og elleve siger til det, farmand?
Altså, det er jo i princippet fint nok han har det sådan (hvilke mænd har snart ikke det??), men jeg gider rent faktisk ikke stå og glo på min ca. 40-årige chef få savlklatter ned af skjorten fordi våde fantasier om Angelina Jolie farer gennem hans hungrende hjerne. ADR.

Og så kommer han altid med en god undskyldning for at gå før. "Jeg er sgu nødt til smutte, min hund har fået det rigtigt skidt." Og hvordan var det liiiige du fandt ud af det? "Jo, min kone ringede lige og fortalte det." ... Og hun er både hjerneskadet og spastisk lammet eller hvad?! - HUN KAN SGU DA SELV GÅ NED OG KØBE MEDICIN TIL JERES L****, MOTHERF***ER KØTER!!!
Jesus!
Når man arbejder i en butik, der i forvejen er underbemandet, er det altså ikke fedt at stå og mangle en mand i de kritiske timer lige inden lukketid. But he’s the boss... så vi kan ikke rigtigt gøre så meget.

De er ellers rigtigt flinke dernede, men til tider lidt mærkelige. Måske er det sådan at arbejde i en brillebiks – der er kun plads til originaler.

Vores ene optiker Per, en lidt ældre herre, er ikke skide god til kunder. Så han har sådan et fast inventar af replikker han ALTID fyrer af. F.eks. når han skal rette brillestænger i plastic, som man er nødt til at varme op først, lyder den trofaste kommentar: ”Så får du også del af vores vinterservice: varme ører.” (Her griner de gamle altid) Men som om det ikke kunne være nok, så kommer efterfølgende replik: ”det varer dog ikke særlig længe... lidt som når man tisser i bukserne.” (Her griner de gamle ikke længere – til gengæld gør han selv) A what?? Hvad det er for noget at fyre af til kunder? Måske han taler af erfaring...

Og så har han åbenbart et problem med mellemrum i sine tænder. Til morgenmødet: ”Har I købt brød med birkes? Det må I ikke købe igen, det sætter sig altid mellem tænderne.” Til eftermiddagskaffen: ”Hvad er det for noget? Bounty. Hmmf, det der kokos sætter sig altid mellem tænderne.” Øhh, ikke mellem mine, men fair nok...

Og kunderne! GAAARR.. findes der virkelig så irriterende mennesker?! Overemsige folk der nærmest stikker næsen ned mellem ens fingre når man retter deres briller til, ”Nu sker det måske tit I knækker stellet?” Øh nej det sker sådan set aldrig, men hvis du ikke fjerner dit fede fjæs, så sørger jeg personligt for dine briller bliver så massakrerede, at selv Keira Knightley ville ligne en mongol med dem på!

Og folk der anklager én for kleptomani, blot man SPØRGER om de vil opgive deres cpr-nummer. Hallo! Ligner jeg en storkriminel gangsterboss?! Nej vel, for så havde jeg nok en DEL federe ting at lave end at stå og servicere gnomer som jer...

Der er dog også nogle kunder der er meget nice;-) F.eks. den her unge, søde fyr som kom ind i butikken og meget, meget gerne vil høre mig hvilke briller jeg synes klædte ham. Uhh det skal jeg da snildt fortælle dig... (de dyreste ha ha ha).
Så i dag da jeg stod alene i butikken, (chefen sad og lod som om han arbejdede inde på sit kontor, CN sad og sked på toilettet) slog jeg ham lige op på computeren og tjekkede diverse ting såsom hans adresse, alder og mobilnummer... (måske meget smart folk ikke vil opgive deres cpr-nummer til mig?)

Gik også lige ind og tjekkede på de briller han havde bestilt. Så snart vi scanner nyankomne briller ind i butikken får folk nemlig tilsendt en SMS – og skal jo se hammergodt ud den dag han kommer for at hente sine;P Det første par blev dog først sendt fra vores produktionssted i England i dag, så de bliver nok først registreret hos os 2 dage efter. Får forhåbentligt mulighed for at tjekke op på dem igen i løbet af de næste par dage.
Ellers kan jeg altid blive klam stalker og begynde at ringe op som stønner på hans telefon og stå og glo ind af hans vinduer om aftenen.. Dét er altid en mulighed!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mit liv som optikerassistent er publiceret 06/11-2007 23:04 af Dis Pater.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.