Koldt
Kenny Raun (...
9 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
5 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
Fuck positiv tænkning, det er ikke det der skal til. Handling, ikke tænkning er det, der redder mig - nok fordi at jeg allerede tænker alt for meget, ja og så nytter det jo ikke a tænke noget mere...
Jeg bliver fascineret hver gang, det går op for mig hvor enkelt mennesket er skruet sammen. B.Kjeld går som sagt til psykolog, og viste mig en fin lille illustration (det er gået op for mig, at jeg virkelig ikke skal læse psykologi!) kaldet "sommerfuglen" (oh God). Den ene vinge er mængden af tid man bruger på tid "uden for" dig selv - venner, fester, arbejde osv. og den anden vinge er tid brugt "inden i" dig selv. Der skal selvfølgelig være balance for "ellers kan sommerfuglen ikke flyve" (OH God!)
Hun har det problem at hun bruger for meget tid uden for sig selv, og jeg har på det sidste haft det problem, at jeg har brugt for meget tid inden i mig selv (tydeligt for enhver der har læst min dagbog - selv mig selv... woow).

Nu har jeg fået et arbejde og ta-ta: jeg bruger mere tid uden for mig selv. Er det virkeligt så enkelt? JA det er det! Jeg end ikke arbejdet der i to uger og jeg er som et nyt menneske, eller det vil sige, som jeg var før i tiden. Det er SÅ skønt, jeg havde fuldstændigt glemt hvor dejligt det kunne være at være mig:D Jeg stråler igen, og jeg kan nærmest mærke alt den glade energi fosse ud fra mig.

Jeg husker igen alle de dejlige ting jeg oplevede gennem 3.g, de udviklede mig så meget og heldigvis er deres virkning ikke forsvundet, selvom jeg har haft et kæmpe tilbagefald de sidste måneder her. Ja, og udvikling måler jeg personligt i selvtillid - i alle dens former - og det er virkeligt rart det hele vender tilbage nu!

Fejrede B.Kjelds fødselsdag forrige torsdag, første dag jeg festede siden jeg startede på arbejde, og jeg har aldrig følt mig så vidunderlig - selvom jeg kom direkte fra arbejde og ingen makeup havde på...

Jeg har været nede i byen i dag med en veninde og købt skjorte til fest på lørdag, mørk hårfarve (og denne gang skal det blive ordentligt mørkebrunt! Ikke den skidne farve jeg endte med sidst), varm sweater og lange støvler til vinter. Har nu minus 9000 på min konto.... Men det er fra et længere tids forbrug, har jo først fået fuldtidsarbejde nu; så det er okay... ik?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Rent BLAH er publiceret 25/10-2007 20:02 af Dis Pater.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.