14 år siden

Syg og klam

En stille bøn
Bastian
11 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
Ja så blev jeg også ramt... Heldigvis ikke af svineinfluenzaen, men af sygdom fra rusturen.
Det startede let ud fredag, MEGET let, det plejer mine sygdomsforløb faktisk aldrig. Men så billigt skulle jeg selvfølgelig ikke slippe. Fik det tiltagende værre i løbet af lørdag hvor jeg kæmpede mig igennem 2 videnskabelige artikler - dog ved hjælp fra nogle piller ehem.

Det skal så også lige siges af min nye - og åbenbart retarderede - overbo valgte at spille høj heavy musik HELE dagen, og med ekstra bas for lige at understrege hans indskrænkede intelligens.
Det stoppede heldigvis da han, højst sandsynligt, smuttede til fodboldkamp på den lokale bodega med sine lige så imbecile venner.

Hen af aftenen fik jeg så feber og lå og ynkede højlydt (jeg var alene hjemme så ingen andre kunne have ondt af mig). Da jeg endeligt fik slæbt mig i seng lå jeg i 4 timer og havde febervildelser. Jeg sov ikke rigtigt, for en del af mig registrerede hele tiden, at jeg havde det af helvedes til og lå i sengen og vendte og drejede mig, men samtidigt drømte jeg ind imellem.

Det var den mest belastende drøm; vi var på rustur og skulle opføre græske tragedier (gæt hvad vi læser for tiden...), men vi var aldrig gode nok uanset hvor meget vi øvede, så vi skulle opføre stykkerne igen og igen og igen og igen...
Dette sammen med mine smerter resulterede i en Sisyfos-lignende, hell-dimension tilstand. (Selvom det nok lyder ganske harmløst.)

Heldigvis forsvandt feberen på et tidspunkt og jeg vågnede. Havde bare så fandes ondt i ryggen, det var umuligt at sove, så måtte igen ty til pillerne. Så sov jeg til gengæld også uden afbrydelser indtil kl. halv elleve. Det var skønt.

Nu har jeg det lidt bedre - ingen feber - men er godt nok ikke tip top. Vi har forelæsning i morgen og ville så gerne komme, men så skal helbredelsen godt nok gå hurtigt i dag. Jeg har ikke engang overskud til at kigge på nogle artikler - det havde jeg i går på samme tidspunkt uden at være på piller.

Suk. Ikke den bedste start på studiet.

Vil dog lige slutte af med et par rosende ord om min overbo: I dag har han kun spillet knaldhøjt heavymusik i et par timer... Han skal da næsten have en hånd! Nar.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Syg og klam er publiceret 06/09-2009 13:06 af Dis Pater.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.