Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Kreativ igen
David Hansen...
3 måneder, 15 dage siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
7 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
11 måneder, 2 dage siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Ah elsker min studiedag! Jeg er helt alene hjemme og har fred og ro til at læse, skønt!

Jeg læste Albertine i formiddags. Den handler om en pige som lever omkring det moderne gennembrud, hun kæmper en forgæves kamp mod at ende som prostitueret, som hendes søster. Den var faktisk ok. Jeg var ellers lidt skeptisk efter at have læst 'en hanske' Men denne roman tog en lidt anden vinkel.
Jeg synes at ægteskabsprobelmatiken omkring det moderne gennembrud er ved at være kedelig, især fordi min studiegruppe skrev opgave om det sidste år. Vi skrev om 'Fadren' som er skrevet 100 gange mere interessant end 'hansken' Men faktisk er det nu ok at skulle læse en ny bog hver uge i det fag, for det er så dejligt befriende at kunne læse andet end fagtekster.

Nå, men det var rigtig dejligt at hænge ud med fug i lørdags! Vi spilede stratego, spiste lakridser og så kom en af hendes veninder og nogle andre ned. Vi sad i kælderen.. det er faktisk ok hyggeligt, selv om det plejer at være sjovere overpå.. Jeg blev mere og mere hæs aftenen igennem, og da jeg skulle søndag morgen, havde jeg faktisk ingen stemme. Fedt når man så skal øve julekoncert i en time bagefter!

Søndag eftermiddag fik vi lukket for vandet i kolonihaven, samlet flere æbler op, luget om hækken (hadejob! D siger at vi skal ætse det væk med eddike.. tror vi gør det, for at luge mellem grus!!!) og slået græs for sidste gang i år. Nu mangler vi bare at hælde alkohol i toilettet og alt det andet der skal ordnes før vi rigtig får frost! Det er lidt hårdt med den have om efteråret, alt det der skal ordnes, så det ikke bliver et helvede at komme ud til den igen om foråret!

Alle har forresten komplimenteret mit nye hår, og det er dejligt.. selv om jeg savner det.. Sangeren var her i går aftes, og det var super hyggeligt. Jeg havde lavet tomatsuppe, og vi fik lavet opgaverne til kapitler som skal gennemgås torsdag i sprog. Det er så fedt når man har tid til det, for man forstår så meget mere når man arbejder konstruktivt med det! Men jeg er ret irriteret på vores underviser. Han har skrevet denne bog til os, og han har åbenbart tænkt; nu komprimerer jeg min tekst, så den fylder så lidt som muligt, så skal man ikke læse så meget. Men det er jo umuligt at forstå noget der er så lidt beskrevet! Og bogen er også en anelse indforstået, hvilket hans timer i høj grad også er. HAn står bare og siger det samme der står på hans slides, og han fatter ikke at vi ikke forstår noget.. men man kan jo heller ikke se ting som en udenforstående, når det er en tekst man selv er helt inde i.. Det er ret skidt at disse professorer altid tror, at de kan forklare ting bedst selv, og ikke bare forsøger sig med noget der allerede er skrevet og udgivet.. Ja, jeg skal faktisk også have skrevet min skriveøvelse færdig i dag. Den er allerede lang nok, men jeg mangler at reducere to tekster.. Det var sjovt nok med den første, men nr. to er træls, fordi det bare er en konstatering.. tror bare det bliver en hurtig skitse.. Jeg håber også lidt, at jeg kan komme i gang med min kultur/medier opgave i dag også..

Min weekend er booket. Fredag efter arbejde skal jeg i bar, D og sean (en fransk-canadier fra Ds sprogklasse) kommer også og måske J-Witt. Måske kommer Fug til Århus, så hun kan lokkes med. Jeg tror at sean ville være et godt match for blokfløjtepigen.. hun plejer at hooke op med udvesklingsstudenterne hehe..
Lørdag skulle jeg helst ikke have tømmermænd, så der skal jeg læse til vi skal ud at spise and med mine forældre + bror og svigerinde og derefter til pink floyd projekt. Tror det bliver fedt! Savner også min familie! Er vildt misundelig når D er i Herning for at arbejde, og jeg bare kan blive hjemme og læse..
Søndag er der syngning og derefter læsegruppemøde med oplægsholdet.

D har lånt et lille plasticakvarium med hjem fra bio. Måske kan vi nå at købe et par små fisk til det lørdag formiddag. mmhm sex, morgenmad og købe fisk - og derefter læse lidt.. lyder som en god plan :)

Til sidst kan jeg lige sige, at jeg er kommet ovenpå siden sidst. Det var godt lige at få slappet lidt af, så nu føler jeg mig mere fit for fight igen :)

Kh mejsen

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget kampklar er publiceret 07/11-2007 14:50 af mejsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.