16 år siden

ich liebe...

Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
kom hjem fra berlin tidligt i morges efter at have kørt i bus hele natten. hjem med bagagen. en time på øjet, så job. otte og en halv time. var faktisk udholdeligt, jeg var ikke ved at dø.

berlin var fantastisk wie immer. vi har drukket kaffe, hængt ud, wein getrunken, været på museer og udstillinger. und so weiter. dejlig weekend. D og jeg var meget bedre til at have en weekend sammen end R og jeg, da vi var afsted. vi blev slet ikke irriterede på hinanden. vi havde næsten samme energiniveau og lyst til de samme ting. så det var dejligt.

og jeg er blevet klippet!
næsten korthåret. halvfjerser. som elin fra kundskabens træ. vi fandt et sted i prenzlauer berg, hvor man trak et nummer og hvor der stod en dj og spillede meget højt musik. 150 kroner. for en sej frisure. jeg er meget tilfreds. ved at M vil hade det... men jeg er vild med det, synes selv at jeg ser møgcool ud.
kom i øvrigt ind på en knejpe lørdag nat for at låne toilettet på vej hjem fra byen. en mand udbrød spontant: "SIE IST EIN SCHAUSPIELERIN!" hi hi. så vist også lidt dramatisk ud med min nye frisure, sort kjole og meget mørk øjenmakeup...

ingen pæne mænd.... tyskere er desværre lidt kiksede, når alt kommer til alt. sidst syntes jeg bare at jeg så så mange lækre fyre. men ingen denne gang.

var på dali-udstilling.

ich liebe berlin.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget ich liebe... er publiceret 06/08-2007 18:02 af Natascha.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.