16 år siden

save-brænde-ferie starter

Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Ugen er gået har haft en meget travl uge i det nordjyske, meget sent onsdag aften efter at hjælpe venner med 1. sal ombygning faldt jeg om ååå havde dog svært ved finde ro. tanken om hvordan jeg skulle finde en bus på job næste morgen. ååå at jeg ikke havde hørt at min datter var kommet sikkert hjem efter første alene tur i bil. hvornår går bussen nu åååå ja det kværnede løs i mit hoved og gjorde jeg ikke fik mange minuters ro den nat.

Næste morgen hektisk mod busstoppestedet hvor busplanen var gældende fra d 12/8 hallo hvornår kommer den så nu, er stoppestedet lukket?? under alle de tanker mens jeg begyndte gå mod et mere trafikeret stoppested kom en bus, efter omstigning i Aalborg fik jeg skæld ud for at drikke vand i bussen, jeg forsøgte sige jeg blev køresyg uden væske under kørselen hvilket ikke lød til hun havde meget forståelse for...

Måske havde hun en dårlig dag eller mon det var mig.

Torsdag aften pakke sammen ååå sydover til save-brænde-ferie hmmm kunne ikke finde ud af hvad jeg skulle have med ingen planlægning ååå jeg var træt. på vejen sydover måtte jeg holde pause lagde mig til at sove 1/2 time i bilen kunne ikke hænge sammen mere.

Så er det dejligt idag at sove lææææænge nusse rundt uden de store armbevægelser, i aften har vi så besøgt Josva Elias og co i deres sommerhus, de blev glade for den store skoletavle jeg havde med som vi hang op i sommerhusets carport... så kan den lille familie lege skole ååå lave tegninger der)))

Min kæreste er træt skal hvis have hende puttet i seng hmmm hun er hvis så overtræt hun ikke kan finde ro såååå måske bliver hun bøvlet set med mine øjne)))

Kan i alle have en god weekend..

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget save-brænde-ferie starter er publiceret 10/08-2007 23:56 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.