13 år siden

Ikke meget om ferie))

En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
8 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
4 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
6 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
8 år siden
Den fedeste fest er vel o...
Kianna Kitte...
2 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
7 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
7 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
6 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
2 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
1 år, 5 måneder siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
5 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
5 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
3 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
3 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
6 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
8 år siden
Upsize VS downsize?
Kianna Kitte...
2 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
7 år siden
dagene flyver afsted ååå nu starter weekenden snart igen, idag var jeg nede ved Kærestens datter og svigersøn lege i ler i deres våde undergrund. Fik også bikset en pumpebrønd ned i et lerhul hårdt arbejde men lettere end ventet jeg havde forventet at vandet ville fosse til hullet for hver stik jeg tog men det lykkedes mig lave en dæmning så jeg fik lov til at grave uden blankt vand. Vi fik så afprøvet brønden ååå jeg skal love for skidtet kunne pumpe vand op problemet er så at afløbet slet ikke kan modtage sådan en portion vand uden at det løber over jeg har besluttet at afløbet skal forlænges så der er plads til mere vand i afløbet + det at der kan stå godt 1 meter vandsøjle presse vandet væk. om det løser problemet eller giver overløb længere henne i kloaksystemet må hvis bare have lov til at vise sig.

Men vi fik kørt en trailer fuld lerjord væk en skam det ikke er jul så kunne det bruges til dekorationer.

Nu sidder min datter Charlotte (15år) her ved siden af hun er kommet hjem fra Vildbjergcup hvor hun har boet hos en anden familie, hun er helt færdig efter 5 dage i det fri, i morgen tidligt kl 04.40 køre bilen så til det nordjyske sååå hun kan komme hjem til hendes mor)))

Jeg ved ski ikke hvordan jeg skal klare mig igennem den kommende uge mandag skal jeg følge min mor på værksted med bilen mandag eller tirsdag skal jeg hjælpe Louise 18 år hente møbler i Ikea århus til nørresundby. (traileren skal gøres ren) jeg har så også en større hjælpeopgave for ombyggende venner ååå mit eget hus skal males + kærestens ååå træ til vinter har vi heller ikke fået lavet så meget af sååååå måske skal jeg til at sige nej for ikke gå ned i 1000 opgaver.

Onsdag vil min datter Louise låne bilen til fodboldkamp i Herning det betyder jeg får tid til at male mit sommerhus eller blive afhentet til arbejde hos venner)))

Nåååå måske skal jeg bare slutte dejligt jeg har noget at fylde min tid med der er bare nogle dage jeg føller mig helt træt godt jeg fra torsdag igen har fri i 2 uger måske ser verden helt anderledes ud efter de par uger..

Ja der er sket 1000 ting jeg har feks ikke skrevet om ferieoplevelser med mine børn til fur og skagen, om net-træf med gode kager ååå meget andet, måske en dag jeg når at skrive om allle disse gode oplevelser i livet.

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ikke meget om ferie)) er publiceret 05/08-2007 22:04 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.