16 år siden

en lang nat...

Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 11 dage siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Nej, hvor har natten været lang!
Tror jeg faldt i søvn omkring 1-tiden men var vågen igen kl. 2. Kl. 4 gad jeg ikke ligge i min seng længere, var ved at få fnat, så jeg lagde mig ud i stuen og så noget tv. Blev slet ikke træt. Men kl. halv seks gik jeg i seng igen og forsøgte at sove. Det må have lykkedes, men desværre vågnede jeg allerede kl. 8.
Hader ikke at sove. Natten og mørket er skabt til at jeg skal ligge under min dejlige dyne og bare drømme noget godt og sødt. Desværre er det alt for ofte for tiden at jeg ligger og stirrer ud i mørket og min eneste drøm er, at søvnen vil overmande mig… Det må blive bedre, når vejret bliver lidt køligere – I hope…

Var en god dag i går. Var ude at fiske – det kan jeg godt lide. Godt nok fangede vi ikke så meget som en lille skaldet fisk, men det er altid dejligt at være ude i det fri med en madkurv. Min søster og mine forældre var også med, ja og så H.
Efter fisketuren tog vi med hjem til mine forældre og blev til aften. Det var meget hyggeligt og det er altid rart at komme lidt ud. Vi tager også hjem til dem i morgen, der kommer alle mine søskende også og så skal vi grille..

På mandag starter virkeligheden så igen. Hrmp. Jeg har vist skrevet, hvad jeg mener om det. Det er altid så hårdt at starte op – især når det er med nye mennesker. Men jeg glæder mig meget til at se mine kolleger igen.

Jeg kan ikke forstå, jeg ikke har hørt noget fra L. For lang tid siden lavede vi en aftale i næste weekend. Hun skulle købe billet til den lokale en-dags festival, men det ved jeg ikke, om hun har gjort. Og hun svarer ikke på sms. Så er det er jeg bliver lidt trodsig – så nu må hun kontakte mig, ellers må hun rådne op med ekstrabillet, hvis hun ellers har købt en. Jeg hader bare, når aftaler ikke er aftaler alligevel. Og det burde hun også vide, for hun kender mig ret godt.
Ellers blevet inviteret til noget andet i næste weekend, men har jo sagt nej, da jeg havde anden aftale. Vil virkelig være træls, hvis det viser sig ikke at være sandt… Glæder mig nemlig til to af bandsene. Men på den anden side, så skide være med det… Hader mest af alt bare, at hun ikke nosser sig sammen til skrive.. Det er da vel det mindste, man kan gøre – eller tager jeg fejl??

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget en lang nat... er publiceret 11/08-2007 10:22 af hemo.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.