16 år siden

Desperate men ikke så desperate

Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Lørdag den 25. August 2007 Desperate men ikke så desperate

Ugen er igen gået med at lede efter et sted at bo, og vi er desperate, men… ikke så desperate. I annoncen på nettet havde jeg skrevet vi var 3 ”modne” damer der søgte et sted at bo, og vi blev ringet op den anden dag, af en ældre herre, han havde en stor gård, han godt ville leje ud, for han ville rejse til udlandet og købe et sted at bo, han havde også penge nok, sagde han. Vi blev enige om at jeg skulle sende en sms med oplysninger om os. Jeg skrev at vi var en folke- og førtidspensionist samt en pædagogmedhjælper. Men så svarede han, det var han godt klar over, men han ville gerne vide noget om vores formue forhold. Så grinede vi, troede han, det var 3 rige damer, han skulle have, for så tog han i hvert fald fejl. Nu har jeg rettet annoncen, så der ikke står 3 damer men en familie for det er vi jo.

Her til formiddags faldt jeg over et sted på Sjælland, og Else skal over og se det i morgen, men det er der også andre der vil, og så vil ejeren vælge hvem det skal være, men vi kommer i det mindste først, så kryds finger for os derude, vi har brug for det.

Vi havde også kigget på opstaldning af hestene, men det var lidt af en oplevelse at snakke med de mange hestefolk, for mange steder var vores heste ikke gode nok, og mange steder var der ikke plads. Da vi kiggede nærmere på priserne fandt vi ud af at det ville kosten os den formue vi ikke har. Så det er droppet og vi vil jo også helst have dem hos os.

Så nu håber vi på enten det hun skal se på i morgen eller der er noget i aviserne eller på nettet.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Desperate men ikke så desperate er publiceret 25/08-2007 19:24 af Alice Trauelsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.