16 år siden

Findes der en undskyldning

No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
2 måneder siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
2 måneder, 17 dage siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Prøver at granske i hvorfor nogen ser det som en most at være modbydelig over for andre. Ved godt at jeg skal lade være med de spekulationer , men kan ikke – der må være en grund.
Jeg har og det erkender jeg blankt - været modbydelig over for påhænget. Hun har flere gange drevet mig der ud hvor jeg verbalt har overfaldet hende, som regel som svar på tiltale. Jeg har aldrig gjort det når hun har været ædru, da hun der er sød og flink. Desværre har der været langt imellem.
Hendes kære datter som jeg har hørt er meget køn, er uanset udsendende falmet. Med det mundtøj hun lagde for dagen i går, så kan ingen skønhed opveje den opførsel. Jeg ved at hun er flyttet langt væk for selv at overleve i forhold til at have en alkoholiseret mor. Kan med det kendskab jeg har til påhænget sagtens forstå hende. Det var nok også grunden til hendes reaktion/opførsel i går – den konstante problemstilling. Vi er jo vores egne nærmest – hvilket jeg også var da jeg prøvede at forklare, at min far ikke magter at tage ansvaret for hende mere, og slet ikke at varte hende op som han hidtil har gjort. Håber at der snart findes en løsning til påhænget. Lejligheden i den anden ende af byen, var vist endnu en af hendes historier.

Det berør mig dybt når nogen sætter spørgsmål om mit virke i mit erhverv som påhænget i fuldskab og hendes datter.. Specielt pga. at jeg holder så meget af mit arbejde, og nære omsorg om de fleste af mine kunder. Ved godt at jeg netop fra disse to ikke skal tage det så bogstavelig. Jeg har flere som bestiller mig personlig og som bliver glade når jeg kommer. Havde f. eks den anden dag et par som ventede 45 min. bare for at køre med mig. Det varmer om hjertet og bestyrker min tro på at jeg må gøre noget rigtig ;-D

Vi har fjernsyn i soveværelset, men af en eller anden grund bliver fjernbetjeningen væk inden jeg kommer i seng, så jeg må sætte en større eftersøgning i gang. Det har indimellem bevirket at manden er vågnet – hvilket jeg ikke er så glad for, da han kan have svært ved at falde i søvn igen. Har ellers prøvet med aftale om fast plads til fjernbetjeningen imellem vores hovedpuder, men af uransagelige grunde, så når den næsten aldrig dertil. Jeg har bundet den ene ende af min hunds tæppe til hendes kurv, efter at jeg blev jagtet af hende og tæppet rundt i huset. Måske skulle jeg også sætte en elastik i fjernbetjeningen ;-)

Jeg har så meget jeg gerne vi have ordnet inden gæsterne i weekenden, men har svært ved at tage mig sammen. Skal nok nå at blive stresset som sædvanlig – hvilket ikke gør det bedre når Claus siger – slap af vi når det nok.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Findes der en undskyldning er publiceret 29/08-2007 13:19 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.