19 år siden

Snydt igen.... Af mor!!!!!!!!!!

Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
6 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
9 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
8 år siden
Trauma King
Ansu Orheim ...
3 måneder, 26 dage siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
2 år siden
Jeg har skrevet en bog
Anastasia
4 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
7 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
7 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
4 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
5 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
9 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
9 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
9 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
6 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
7 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
1 år, 9 måneder siden
Hej med jer!
vintergækken
9 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
7 år siden
Kære dagbog!!

Jeg tror aldrig jeg lærer at tro helt på hvad min mor siger... Sidst jeg skrev, havde jeg snakket med hende og hun fortalte at hun ville komme og besøg mig, og se hvor jeg er flyttet hen.... Men siden har jeg ikke hørt det fjerneste fra hende, jeg snakkede med moster forleden og hun sagde at hun heller ikke havde hørt noget fra hende siden at mor og Arne var ude hos dem og købe den bil..

Jeg føler nogen gange at hun prøver at undgå mig, jeg har prøvet at skrive mail til hende men hun reager ikke på det.. Når jeg snakker med hende i tlf så virker hun kold og ligeglad.. Jeg har prøvet at fortælle hende at det såret mig at hun aldrig ringer til mig, men det er som om hun slet ikke forstår at hun såre mig. jeg har prøvet at snakke med søs om det, men hun siger bare "Du ved at hun er sådan, har du ikke snart lært det??" Det er sjovt der er så stor foreskel på hvordan vi føler det hver især med hensyn til mor.. Jeg ved godt at søs ikke siger det for at såre mig og det gør det da heller ikke, men jeg savner lidt at min mor begynder at opfære sig som en rigtig mor som engang imellem ringer for at høre hvordan det går.. Lidt ligesom far, han ringer igår, bare lige for at høre hvordan det går, ja og for at høre om hvad jeg havde fået at spise til aften.. Det varmede godt nok mit hejrte, men så igen, min mor går lige ind og ødelægger det lidt igen.. Jeg har besluttet mig for at jeg ikke vil spørge hende om hvornår de kommer og besøger mig, for jeg vil ikke såres ved at jeg går og venter på at hun skal ringe og sige at de kommer..

Jeg har forresten søgt elev plads i en forretning, fra den 1/1-2003, jeg skal sende ansøgningen idag, og jeg håber da at jeg får det, det kunne være rart at få en uddannelse, men hvis ikke så håber jeg da bare snart at jeg finder et arbejde..

Ja jeg tror det er det eneste der gør mig ked af det for tiden.. Jeg nyder at bo her hvor jeg bor, her er sgu så dejlig stille.. Lidt ligesom at bo på landet.. Jeg har tænkt på at når jeg får råd så købe et lille landsted et eller andet sted. Det er lige mig...

Hmm nå jeg må hellere slutte, jeg skal snart ned i byen og mødes med de andre, de har fri fra arbejde kl 13.30, så jeg må hellere se at komme afsted *S*

Ha en dejlig weekend..

Knuz


P.s Jeg håber at din mor er sødere ved dig end min er.....

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Snydt igen.... Af mor!!!!!!!!!! er publiceret 18/10-2002 13:07 af Temlig ensom.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.