Verdens bedste kollega!

En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Jeg er jo som sagt på arbejde idag, og min kollega idag, er som jeg, vikar. Vi snakker om huset, og om hvor lidt tid jeg har til det, pga. arbejde. Hun siger så: "Jeg kan da hjælpe dig med nogle vagter. Hvad med om jeg tager din vagt på fredag?" Er det ikke sødt? Kan jeg ønske mig mere? Jeg blev mega glad. Det betyder jeg har to hele dage og det meste af lørdag, til at nusse i huset. Det er da så fedt.

Jeg har nu ledt over alt på nettet efter info om hængebugsvin, uden held.Det er godt nok sparsomt, hvad der er om dem. Men jeg fandt en zoo, der har dem, hvor der var en mailadresse, som jeg skrev min nød til. Jeg håber de vil svare. Ellers må jeg jo bare gøre det så godt jeg kan. Jeg er dog vokset op på landet, og vi har selv haft et par svin da jeg var lille, og de er dog trods alt i familie.

Min kæreste har lige skrevet, at når jeg kommer hjem, skal jeg pakke kattene i trans.kasse, og huske foder og kattebakke, og så komme ud i huset. Dvs. vi skal sove derude, og sikkert at han flytter resten af tingene imorgen. Det er fedt.
Jeg er så lykkelig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Verdens bedste kollega! er publiceret 17/09-2007 20:42 af Dorthe Nielsen (nefertitti).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.