At flytte og få hængebugsvin ;)

Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
1 år, 11 måneder siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 3 måneder siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Nu er vi gået igang med huset. Og da det hele er gået så stærkt, har jeg ikke kunnet få fri fra arbejde, så jeg har arbejdet påskift med hus og arbejde. Det er hårdt. Fredag til lørdag havde jeg nattevagt, og fik fri kl. 12, fordi min kollega, var så sød, at møde ind et par timer før. Så jeg malede mm. fra kl. 13 til 17, så hjem i bad og klæde om, derefter på mit andet arbejde til kl. 22. Puh jeg var træt.

Nå, men søndag morgen stod jeg op k. 9, og kørte ud i huset igen, hvor jeg vaskede mere loft ned, og malte resten af stuen, samt det der skulle have en gang mere.
Vi havde en masse hjælpere, det er dejligt, når folk bare kommer og siger, "kan jeg hjælpe?". Om aftenen hentede jeg mad til alle, og vi spiste i huset. Det var en fantastisk følelse, at sidde og være værtinde, i mit eget hus! Selvom det kun var ved havemøbler i en halvfærdig stue, men det var der ikke nogen der tænkte over.

Da jeg gik i seng igår kl. 22, var jeg MEGET træt, og jeg sov derfor til kl. 10 idag.

Idag har jeg så været i Biva efter topmadras og meder til vores ne seng, som vi har fået i indflyttergave :) af min kærestes "pap-pap-far" og kone. Det var fedt. Der sparede vi lige en masse penge. Så måske sover vi i huset i nat, det ville være så fedt. Jeg glæder mig bare så meget!

Efter jeg havde købt det der, og kigget på sofa og akvarie mm, skulle jeg skynde mig på arbejde, hvor jeg er nu, og jeg har fri kl. 23 i aften, gaaaab, og igen imorgen skal jeg arbejde fra 12-23, men jeg overlever, jeg ville bare hellere være i huset, og gøre det færdigt, men vi har jo på sin vis tid nok, bare min lejlighed er klar til at blive synet d. 8/10.

Igår hentede min kæreste vores nye husdyr: 2 hængebugsvin! De hedder Bonnie og Clyde, efter min mening, min kæreste er vist ikke helt med på det, men det kommer han nok til. De er simpelthen så søde. De er kun 4 mdr, og stadig ret små, så vi kan gøre dem rigtig tamme, og lære dem alt muligt. Jeg glæder mig så meget til, at jeg får tid til dem. I næste uge får jeg lidt tid, men om 14 dage har jeg meget tid. Jeg glæder mig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget At flytte og få hængebugsvin ;) er publiceret 17/09-2007 15:34 af Dorthe Nielsen (nefertitti).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.