16 år siden

19. sepbemter 2007 Overraskelse, arbejde og flade

Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Onsdag den 19. september 2007 Overraskelse, arbejde, flade.

I fredags fik vi en overraskelse, nemlig et legat jeg havde søgt for flere måneder siden og ikke regnet med at få, den lød på 2000 kr. Og de penge går lige ned i pengekassen til olie, i vores nye hjem. Jeg fik selv J en cola og et stykke ritter, men det er jeg glad for, bare jeg kan holde varmen. Ellers gik dagen med at pakke.

Lørdag var vi oppe allerede klokken 6, for Else skulle over og lave hesteboksene til de store heste sammen med et ”hjælpehold”. Imedens skulle jeg så klare det herhjemme og jeg fatter ikke hvordan hun kan klare det hver dag. Jeg var helt ødelagt. Men det var Else også hun var først hjemme omkring klokken 23, og vi var alle sammen meget trætte.

Søndag morgen sagde Else, hun havde det som om hun havde været ude og more sig hele natten, men hun havde sovet, jeg havde det på samme måde, så vi tog en slapper. Pigemis blev med et sur og angreb Steffi, så jeg måtte skille dem af. Så Pigemis fik stuearrest og måtte blive inde på kontoret resten af dagen.

I dag er Else så over for at gøre alt klar til vi ankommer og gør Sjælland usikker. Hun skulle møde en nevø der er elektriker han skulle lige gå det hele efter, og ordne lyste i stalden. Så jeg passer igen det her hjemme. Og her er koldt, og fugtigt, men nu vare det ikke så længe som det har varet. Resten af uge vil vi bruge til at pakke.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 19. sepbemter 2007 Overraskelse, arbejde og flade er publiceret 20/09-2007 18:36 af Alice Trauelsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.