Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
11 måneder, 6 dage siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
Hmm hvordan går det her?

Jeg har været top-stresset over den følelse af sygdom, der har været i alle mine led og muskler de sidste to dage. Hvordan skal jeg overhoved kunne klare det hvis jeg bliver syg???

Nu har jeg bombet min immunforsvar fuld med C-vitamin, ja nærmest frådet i rød peber (læste de skulle være fulde af C-vitaminer) og citronte, så mon ikke det allerede er på vej retur?! Jeg har det i hvert fald en smule bedre.

Min mor er kommet til DK i dag. Min dejlige og super-brune mor. De så sunde og glade ud da de kom slentrende ud i ankomsthallen. ”Far” havde hapset en DANSK HOTDOG…ja visse ting kan man ikke få med som jordomsejler. De kom i shorts og kjole…mor mærkede mine kolde kinder og fattede vist først der at sydens klima ikke gjaldt i dette grå land.

Denne gang bliver de nok ikke i landet mere end en måneds tid. Båden ligger ved den spanske grænse, klar til at sejle mod Marokko. Hvor jeg misunder dem.

Foran står Emils barnedåb. Jeg holder den hos mormor og tager derned allerede i midten af næste uge. Vi får travlt. Jeg laver som sædvanlig alt maden selv. Har sgu ikke råd til catering!

I dag skulle jeg ha’ været til møde på revalideringskontoret. Jeg bliver nødt til at skifte uddannelse. En uddannelse, ja et job i servicebranchen, er langt fra realistisk som enemor. Jeg bliver nødt til at finde en anden uddannelse. Jeg har taget fat i den gamle drøm om at blive fysioterapeut, men bliver nødt til at overbevise hende min sagsbehandler om, at det vil være klogt at flytte min revalidering hen på en ny uddannelse. Jeg ved ikke hvor nemt det bliver, men ved bare at det slet ikke kommer til at fungere med restaurantskolen.

Nå men hun aflyste og jeg sendte hende en mail med min bøn. Eftersom jeg aldrig har mødt hende ansigt til ansigt, havde jeg det ikke fedt med at skrive den her mail. En mail er altid nemmere at afvise end et levende ansigt og med Emil på skødet kan man da slet ikke! Men jeg måtte sende en tør mail så nu må jeg bare vente og se.

Nu skal jeg lige have Milsen i bad.

Nå ja...rygestoppet er stoppet. GOD DAMMIT hvor jeg hader de smøger...men åbentbart ikke nok! Jeg skulle måske også finde et lidt mindre stressende tidspunkt for sådan en tur. Som sædvanelig dårlig timing fra min side!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Reva-ønske er publiceret 20/09-2007 18:38 af Bastian.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.