Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
4 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
6 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
5 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
6 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
5 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
8 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
4 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
6 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
4 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
4 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
5 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
3 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
8 år siden
SSO - stress
RachelBlack
7 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
6 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
6 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
6 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
7 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
8 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
4 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
2 år siden
dammit.

er faldet og har flækket hagen. ret meget. til mit forsvar, så var det for en gangs skyld ikke fordi jeg kørte fuld på cykel.

men jeg var selvfølgelig fuld. men det skete faktisk i heroisk øjemed!

var ude og fejre sidste arbejdsdag med kolleger og veninde. jeg havde det kosteligt. virkelig sjovt. og jeg HAVDE faktisk sat et limit på 6 drinks.
men jeg overholdt det ikke. michelle lurede mig til flere.

på et tidspunkt bestilte jeg en drink. der var dobbeltop, så jeg fik to. jeg ville egentlig give michelle den ene, men hun var der ikke lige, og så fik jeg øje på min veninde i den anden ende af baren... og så kunne jeg ikke dy. bad bartenderen om at give den til min veninde og sige at det var fra en beundrer. ha ha. det skal lige siges at en fyr havde bagt på hende i flere timer. jeg morede mig naturligvis helt hysterisk over min - synes jeg - kostelige joke. tænkte at det var SÅ tydeligt for jeg sad og skoggerlo med min cosmopolitan, og hun havde ligesom også havde fået en magen til... hun sendte mig en tak- sms, men ejg lod som ingentinf, og så endte hun med at hoppe på den... kom hen og sagde "please sig at den var fra dig!!" fordi hun var bange for at den var fra den bagende fyr, hi hi.

men jeg blev selvfølgelig temmelig fuld. de andre gik hjem, så vi kun var mig og michelle tilbage, og vi tog videre... pludselig ringede A og græd og sagde at hendes kæreste havde slået op. jeg ville så LØBE hjem til hende, men jeg havde nogle åndsvage støvler på med høje hæle, som ikke sidder så godt fast.... så jeg væltede ned af en stentrappe inde jeg nåede særlig langt. jeg ville løbe videre, men folk stopppede mig og ville have mig på skadestuen fordi jeg blødte helt vildt. det havde naturligvis ikke selv opdaget. jeg tog ikke på skadestue. hvilket jeg i bagklogskabens klare lys godt kan se at jeg måske burde. det er meget større end sidst jeg blev syet i hagen. men jeg syntes at det var meget vigtigere at løbe hjem til min veninde.

hold kæft, en nar, hendes - nu - eks. for fanden. jeg er SÅÅÅÅÅÅ træt af mænd. godt, jeg på ingen måde har noget at gøre med dem lige for tiden...

i aften kommer min folkskoleklasse. eller, vi bliver ikke ret mange. nok kune seks. men jeg skal alligevel have gjort rent. det gør bare SÅ ondt i min hage og mit hoved. bare jeg ikke også har fået hjernerystelse... men mon dog ikke bare det er tømmermænd. skal have smidt killingerne hjem, så jeg kan støvsuge.... men lige nu er de nu pokkers nuttede... den ene ligger på min mave mens jeg skriver. den kigger på mine fingres bevægelser og skubber nogle gange til dem. men jeg nyser. kan jo ikke tåle dem...

min sidste dag på job. var lidt antiklimaks. børnene forstår jo ikke noget. dog kom mit yndlingsbarn med en kæmpe blomst. nærmere et træ. og det fineste brev. verdens bedste brev. skriver jeg om senere. nu rerngøring, madlavning og så sove.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget flækket hage. er publiceret 29/09-2007 13:07 af Natascha.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.