16 år siden

En brat opvågning

Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 6 måneder siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
Stod op kl. 10.45 her til formiddag. Claus var hjemme og havde netop åbnet posten. Troede at jeg stille og rolig kunne / skulle komme op til overfladen, men blev meget hurtig vågen. Mercedes Finans havde i et brev meddelt at forsikringens dækning af bilen var ophørt, samt at bilen var afmeldt ved central registeret.
Ringede fluks til Mercedes Finans – ingen at træffe før mandag, hmm nå. Til forsikringsselskabet, som ikke kunne se noget eller stille noget op da det er erhvervsforsikring. Derefter systematisk til sælgerne som ikke viste noget, eller kunne stille noget op, og endte med en flinke politimand i Haderslev, som synes at det var en dejlig bil jeg havde, og spurte til hvornår den var fri kørt ;-D
Han kunne oplyse mig at der ikke stod noget i central registeret og at jeg derfor budte være forsikret, da de ellers ville have det markeret i deres system. Jeg ved ikke hvad dælen der er sket og kan ikke få det opklaret før mandag. Jeg kan, vil og må ikke køre rundt uden forsikring, og ved at den er betalt tilbage i januar for et år frem. Skal godt nok skifte forsikringsselskab i forbindelse med medlemskabet af ” foreningen ”, men det er først ved hovedforfald næste år. Et skift som er accepteret af begge forsikringsselskaber. Håber at der er en rigtig god forklaring på denne bratte opvågning. Ugh altså……….

Fandt ud af i går, at det først er tirsdag at jeg skal til læge. Træls når jeg mental havde sat mig for at være mandag. Skal i morgen søndag til at åben hus arrangement der hvor André bor, og har fået en ” husker ” på flere ting som han gerne vil have at jeg tager med. Han ” tilstand ” svinger lidt – hvilket jeg kan høre på hans stemme når jeg taler med ham, men han er blandt kompetent personale som kan handle hvis situationen udvikler sig. Det er betrykkende at vide…

Teenageren virker glad for sit skoleskift. Kom glædestrålede hjem og fortalte om en studietur til Prag og at han gerne ville lave noget ekstra for at tjene lommepenge. Spurte med håb i stemmen om hvornår han ville begynde, da jeg sagtens kunne finde noget han kunne lave. Joo øhh skal lige på toilet og slappe lidt af. Hmm.. har siden spurt ind til om han snart var udhvilet – hvilket han ikke svarede på, så jeg vil ikke spørge ham mere. Det er ham som gerne vil have lidt ekstra, og hvis han ikke er oplagt til at yde, så får han heller ikke ekstra til at nyde.

Jeg vil i tøjet og være aktiv, så jeg kan svede min arrigskab over det forsikrings bøvl ud inden jeg skal på arbejde !

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En brat opvågning er publiceret 29/09-2007 12:52 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.