Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
7 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
11 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
6 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
10 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Kørte i eftermiddag hjem til min far for at danne mig et overblik over hvilken ende jeg skal starte i. Blev mødt i entreen af en kvinde som jeg troede var fra hjemmeplejen, men viste sig at være socialrådgiveren jeg talte med i går. Hun var kommet for at fragte påhænget videre systemet med start på den psykiatriske skadestue til en afgiftning. Senere bliver det enten forsorgshjemmet eller bofællesskab for misbrugere. Hendes hund bliver i første omgang hos min far og skal senest mandag i hundepension. Hun fastholder hårdnakket at ville beholde hunden, selv om hun ikke er i stand til at tage vare på den. Håber for hundens skyld at der bliver fundet en anden løsning.

Jeg gik i krig i køkkenet med opvask og stærkt sundhedsskadelig madrester, som blev arkiveret direkte lodret. Puha altså… Kan bedre forstå min fars mave er blevet så stor – det må simpelthen skyldes gæring af det mad han har fået serveret. Han registrere ikke hvis noget ikke er som det budte, da han i mange år ikke har haft lugtesans og dermed også nedsat smagssans. Har altid haft en god appetit, men ikke en dyt forstand på hvad han satte tænderne i.
Fik også begyndt på påhængets pakkenelliker som står/stod spredt og delvis pakket ud. Lovede sagsbehandleren at få det samlet, for at kunne danne et overblik over hvor meget der er hendes mht. at det skal opmarineres.

Skal sammen med min far ud og hente nøglen til lejligheden i morgen tidlig. Vil bruge weekenden til at sætte persienner op - så det er klaret, og så ellers begynde at pakke ned hjemme ved min far. Møblerne og div. kasser bliver flyttet på tirsdag i næste uge, og resten bliver der bestilt en container til og smidt ud. Ser meget frem til at smide hans nuværende sofa og stol ud.

I morgen er der også store læge dag. Skal have teenageren til kontrol efter han har fået pencilen pga. gentagende halsproblemer, og den mellemste som har en dårlig finger med betændelse. Som rosinen i pølseenden skal jeg også af sted. Har lavet en ” deal ” med Claus om, at jeg tager med drengene - hvis han tager med mig ;-)

Vil i bad så min hund vil kendes ved mig igen. Kan tydelig mærke at hun synes at jeg lugter underlig efter at have været derinde !

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Endelig af sted er publiceret 11/10-2007 22:17 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.