Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
11 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Nå hvor kom jeg til? Jo, jeg kom ned til min frisør - lidt forsinket, men så fik hun bare lidt længere frokostpause. Så det var ok - hun er meget "large" med hensyn til det og jeg har kendt hende længe. Det var nok også derfor hun gav mig den tid med det samme. Hvor ellers har man hørt om, at man bare lige kan ringe til en frisør og få en tid samme dag og med så kort varsel?? Det er sjældent.

Nå, men vi snakkede lidt om mit hår osv. og blev enige om at det skulle klippes lidt... Og det færdige resultat blev som altid perfekt. Min frisør er bare god til at se hvad der klær mig (og selvfølgelig også hendes andre kunder). Da jeg skulle betale fik jeg så en lille prøve af den hårspray som hun brugte på mig - gratis. Det hele kom til at koste ca. 400,- kr. men det er så også fordi jeg har langt hår.

Så gik jeg videre ud i byen. Jeg har betalt P-billet til kl. 16.05 og kl. var kun ca. 14.00. Så jeg gik på jagt efter et par nye bukser. Først i de tre genbrugsbutikker der er i byen - uden held. Så var jeg lige inde i Noa Noa. Ingenting. Ved siden af ligger Nielsen's - det der tidligere hed Jørgen og Jørgine. Der har jeg tidligere handlet og været heldig. Så der gik jeg ind. Først synes jeg ikke at der var noget. Men så fik jeg øje på et par smarte sorte bukser, men synes ikke jeg kunne finde nogen i min str. Så jeg fandt en ekspeditrice til at hjælpe mig. Rigtig nok der var ingen i min str., men de kunne skaffes hjem. Ja ok, men kunne det nåes når jeg tager afsted på kursus onsdag eftermiddag og det er til det formål jeg skal bruge dem? Det mente damen nok lige akurat at det kunne nåes. Men på vej op til kassen fik jeg øje på et par andre bukser, som jeg synes var smarte. De var i min str. og dem var jeg lige inde for at prøve. Selvom de var lidt dyre end de sorte, valgte jeg alligevel at købe dem og så bestille de sorte hjem.

Så først nye briller, så ny frisure og nye smarte bukser på samme dag. Og dagen efter var jeg i bilka og fandt 4 bluser på udsalg.

Er det frås eller forkælelse? Min mand tænker nok at det er frås selvom han ikke siger det højt - ikke altid. Jeg synes bare, at jeg har brug for at forkæle mig selv en lille smule en gang i mellem - ikke hver dag - bare en gang i mellem...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Frås eller forkælelse2 er publiceret 03/12-2007 11:03 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.