En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
2 måneder siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
7 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Kære Dagbog

Hmm.... vågnede op til det mest dødtriste vejr - regn, halvmørke og overalt i lejligheden var det som om nattens kulde var trængt ind gennem alle revner og sprækker.

Det var ikke ligefrem lysten der drev værket til at lette på dynen og kravle ud af sengen og komme i nogle klude og var det ikke fordi Tanja syntes, at det var en god ide, så havde jeg såmænd nok trukket dynen over hovedet igen, vendt mig om på den anden side og sovet videre.

Nå, men ud af sengen og hurtigt blev Keld enig med sig selv om, at Tanja vist ligeså godt kunne blive hjemme og nappe en hyggedag. Som han sagde flere gange: 'Pyyyhh.. for et surt vejr', hvilket i praksis betød: 'Jeg går ikke ud uden der er absolut nødvendigt' :-)

Og en hyggedag har det været omend Tanja heller ikke har været i samme livlige tempo, som hun plejer.

Lasse kom hjem fra skole allerede ved middag og gik med det samme i seng. Han var kridhvid i hovedet, havde hovedpine og kvalme. Det er bare SÅ uheldigt og jeg håber dælme ikke, at det er noget, der skal vare andet end i dag, for det er jo på fredag han skal med storebror og Besserne til Norge.

Den eneste der har indtil nu, hvor klokken er knap 18.00 virker til at være upåvirket er Jesper, som igen i dag har været til terminseksamen - engelsk stil.

Sjovt nok, så har jeg - trods denne her underlige dag - alligevel formået at få en del for hånden, mangler sådan set kun en støvsugning, men det får altså vente til i morgen. Har da også fået svaret på diverse mails + klargjort endnu en større opdatering, så helt energiløs har dagen alligevel ikke været, selvom det føles sådan.

Bliver spændende at se om dagen indtil nu kun er det man kalder 'Stilhed før stormen' og aftenen bliver fuld af liv og løjer :-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Underlig dag er publiceret 23/01-2001 17:54 af Lise-Lotte Gerding (Lise-Lotte).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.