Servicetjek, barndomsven og vasketøj :-)

Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Et åbent hjerte
Ansu Orheim ...
1 dag, 22 timer siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
8 år siden
Træt i dag
David Hansen...
3 måneder, 10 dage siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
En stille bøn
Bastian
11 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Kære Dagbog.

Det var ellers ikke tosset i går, at jeg gik tidligt i seng. Kan godt mærke at jeg er mindre svimmel i dag, så måske skyldes det hele bare manglende søvn eller *host* skærmsyge *S*
Nå, men hvorom alting er, så har jeg nu fået en tid til et servicetjek på onsdag kl. 11.

Sidst på aftenen i går havde jeg ellers en dejlig telefonsamtale. En nær barndomsven ringede og vi fik blandt andet snakket gamle dage hos mine nu afdøde bedsteforældre, hvor vi sjovt nok begge kunne huske deres seng. Den står for mig stadig den dag i dag, som noget af det mest utrolige og stadig forstår jeg ikke, hvordan det var muligt for dem i det hele taget at sove i den seng. Begge sengemadrasser buede nedad på midten og det var lige før at madrasserne nåede gulvet, så hængekøjeagtige var de :-)
Vi huskede også begge deres have med et gammeldavs das nede bagerst i haven og de mange sirligt anlagte havegange, der indrammede de mange blomster- og urtebede. Jo, det var en have der blev nusset og puslet om året rundt.

Derefter fortalte Claus, at han endnu en gang havde været ude på en eventyrtur. Hertil skal lige siges, at Claus er noget nær en eventyrrejser, som vel og mærke ikke gæster de normale turiststeder. Han drager som regel afsted på tomleren og så er det vejr, vind og tilfældigheder der styrer, hvor han kommer hen. Blandt andet har han været 3 år i Tibet, en tur han fortæller om på diverse foredrag, hvor der samtidig er et større lysbilledshow.
I december havde han besøgt Tenerife og her tænkte jeg straks på hvide sandstrande, fulde turister osv. og kunne slet slet ikke forstå, at Claus overhovedet kunne finde på at tage sådan et sted hen.
Men men men .... han var godt nok dernede, men havde så med nogle guider taget et propelfly ud til nogle fjerne øer, hvor der boede nogle huleboere. Her havde Claus talt med en ældre mand, som kunne berette, at der i nu over 500 år havde boet mennesker i de grotter totalt afskåret fra 'normal' civilisation. Det var meget spændende at høre Claus berette om disse huleboers liv - en verden som for mig var meget uvirkelig, men det liv Claus selv fører er nu også ret usædvanligt, set med vores dages øjne, men mere om det den dag jeg har færdigbearbejdet en håndskreven bog, som handler om en af hans eventyrrejser.

Jesper er nu draget i skole. De har i dag terminsprøver i matematik og jeg håber og be'r til, at han klarer sig igennem uden for meget sved på panden.
Lasse er i almindelig skole og skal i dag aflevere en blækregning, der sparker r*v. Tror at hans lærer falder bagover i svime, for det er første gang, at Lasse afleverer noget der i den grad er så flot lavet. Normalt er han nemlig ikke den der går så højt op i orden, men denne gang, hvor han har fået lov at lave det på computer er resultatet noget helt helt andet og meget meget flot.
Tanja er lige nu på vej i børnehave sammen med Keld, som normalt er den der følger hende frem og tilbage.

Selv skulle jeg lige rydde køkkenet, skrive lidt her og så kommer dagen ellers til at gå slag i slag med at få ordnet tøj. Jesper og Lasse drager nemlig på skiferie i Norge på fredag sammen med mine forældre. Syntes nu hvor jeg lige kaster et blik ud i gangen, at det ser lidt uoverskueligt ud med at det tøj de har lagt frem og som lige skal en tur igennem vaskemaskinen.
I sådan et tilfælde kunne man godt ønske, at man var indehaver af en tørretumbler, for jeg kan godt regne ud, at stuen indtil fredag kommer til at ligne et mindre vaskeri :-)

Nå, vil se at komme lidt i omdrejninger inden dagen pludselig er væk.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Servicetjek, barndomsven og vasketøj :-) er publiceret 22/01-2001 09:50 af Lise-Lotte Gerding (Lise-Lotte).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.