21 år siden

Hvad betyder det om hvad man er til ???

13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
14 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Kære dagbog!!

Puha jeg fik da sovet lidt i nat :o) det var dejligt.. Måske kan jeg ændre på nat og dag igen :o)

Igår skrev jeg en besked til min kammerat S på sjælland, jeg havde ikke hørt fra ham i noget tid så jeg var blevet lidt nervøs for ham.. Han skrev tilbage med det samme at han havde det rigtig godt, jeg skrev at der måtte da være sket noget i hans liv siden at han skrev sådan.. Han skrev et smiley og fortalte så hvad der var sket... Noget i retningen af det her skrev han: Ja nogen ting sker der jo i livet, men selvom økonomien ikke er så god, så har jeg det godt, nååå ja også har jeg fået en kærete.. Jeg blev helt vildt glad på hans vegne og skrev at han måtte fortælle det hele.. Så kom der en kort besked.. "Nu kommer chokket, han hedder X.." Jeg skrev til min ven at jeg ikke var chokket over det, jeg havde haft det på fornemmelsen, for dengang da vi boede Havdrup og når vi snakkede om piger så kunne jeg godt fornemme at han ikke var interesseret i dem på den måde... S skrev til mig at han var glad for at jeg ikke havde vendt ham ryggen, nogen havde gjort det, men at han havde det sådan nu at han havde levet et dobbelt liv alt for længe nu så folk måtte tage ham som han er.. jeg skrev til ham at om han så var til grønne elefanter så ville jeg være ligeglad, hvem er er forelsket i og er sammen med det vedkommer ikke mig, S er min ven og vil altid være det.. Det var han meget glad for, jeg skrev også til ham at hvis han havde brug for en der ville lytte eller måske en skulder så var jeg der, godt nok lidt langt væk, men jeg er her og jeg vil altid være der for S..

Min søster og jeg havde haft snakket om det, dengang han arbejdede i en tøjforretning og vi var derinde f.eks ti jul og handle, så spurgte hun er han til fyrer.. Jeg sagde dengang at jeg ikke vidste det og ville heller ikke spørge, men søs og jeg snakede lidt om det og søs mente at det var han. Ja hun fik ret, men hvad betyder det om man er til den ene eller anden side..

Jeg har rendt sammen med S i lang tid, været sammen med ham både til fester og aftner hvor vi bare sad og så film, men jeg har aldrig skænket det en tanke at han var til fyrer, aldrig nogen sinde, men for mig betyder det nu heller ikke noget, jeg er ligeglad jo, S er min ven og jeg holder utrolig meget af ham, ja og det ved han også godt...

Jeg kender mange piger der er til piger, og jeg kender en trans, ja nu kender jeg også en der er til fyrer, ja og hvad så.. Betyder det noget om hvad man er til, er man et dårligt menneske fordi man kan li det samme køn?? Ja i mine øjene er man kun et dårligt menneske hvis man ikke kan accepter at folk ikke lige er til det modsatte køn...

For mig og S tror jeg det har givet mulighed for mange andre ting, S åbnede sig for mig igår og fortalte mig direkte at han er bøsse, uden at han vidste hvad der ville komme ud af det, han fortalte mig en stor hemmelighed som ikke mange andre ved, ja jeg kan sgu kun holde endnu mere af ham.. *SS* :o)

Jeg vil løbe igen, men det kan være jeg skriver senere, tænk sig det her var lidt af en positiv oplevelse, det var dejligt.. :o)

Knuz XXX

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvad betyder det om hvad man er til ??? er publiceret 12/11-2002 11:29 af Temlig ensom.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.