dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
5 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 21 dage siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
11 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
7 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
I guder, hvor 2008 starter fantastisk.
Jeg vågner ved, at jeg ligger og snakker hygggeligt i søvne med min gamle kæreste, som forsvinder, selvfølgelig, som bevidstheden vågner.

Jeg vælger så at skrive det til ham i en sms.

Han er i ude at rejse i to mdr., og jeg ved at han aldrig får beskeden. Så må det vel være legitimt at skrive. Jeg bliver derfor overrasket, da en besked tikker ind omgående. Og den er så ikke fra min gamle kæreste J, men fra en anden J - åh gud, som er fra arbejdet, som siger "Godt nytår, og hvem er J?" Kors i hinter frk! Ved ikke hvordan man kommer glat ud af sådan en. Kommer til at svare, at den var til min gamle kæreste og han må undskylde osv. Tværer simpelthen ind i en kollegas bevidsthed kl. lort om morgenen, at et eller andet sted i København ligger hans kollega og har kærestesorger. Nå, fuck det, nu ved hele verden at jeg stadig svier og savner på 7. måned, men måske de gjorde det i forvejen. Synes ellers jeg er så godt på vej til at udstråle noget andet.

Går ud i køkkenet, og spiser citrontærte (fra nytårsaften, smager fantastisk, en dejlig veninde har bagt den til festen. Hun smækkede den med bunden i vejret ud på køkkenbordet, da hun gik hjem, fordi hun ville have tærteformen med. Hun var vist lidt fuld af alkohol og temperament, så typisk, klukker i hele maven af latter når jeg tænker på det) - nå, men væltet tærte med flødeskum og nu har jeg kvalme.

2008 starter himmelråbende - fik jeg sagt, at jeg godt kunne blive lidt lun på ham J fra arbejdet, hvis jeg gjorde mig umage? Så meget desdo værre.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Når bevidstheden vågner er publiceret 02/01-2008 09:21 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.