Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Tog i byen med to veninder i går. Navnene er selvfølgelig ændret. Da jeg kom hjem skrev jeg en mail til min bedste veninde. Den udtrykker truende klart, hvad jeg er nødt til at komme af med igen.. Så her er den:

Hej Snut.

Lidt ynk for en gangs skyld. Er lige kommet hjem fra byen, det var min ide, at vi tre skulle afsted. Anne, Tøsen og mig. Tanzen zu machen. Anne skal lokkes i tre stiver timer, før hun giver sig, og tager med. På Daisy er der tilsyneladende gymnasieaften - gennemsnitsalderen (før vi kom) fik mig MIG!!! til at føle mig tusse gammel.. Anne slæbte Tøsen ud på dansegulvet, og så blev de ellers der. Forsøgte lidt, at være "tredje hjul" - men det bare ikke nemt.. Jeg er ikke typen der så blander mig og siger - næh hov - vi holder vist taskerne på skift til den her fest - næh.. Jeg står fint med taskerne og bliver mere og mere sur. Skuffet. Sådan en back-stabbing bitch. Anne. Jeg tror hun holdt op med at kunne lide mig, det sekund hun i efteråret fandt ud af at jeg ikke delte hendes politiske holdning. Hun kan ikke lide, at jeg har hest - hun vil selv gerne have en. Hun kan ikke lide, at jeg bor midt i Haderslev. Hun kan ikke lide at jeg har en smart mac. Hun kan ikke lide at jeg består mine eksamener. Jeg kunne blive ved. Men jeg har sq arbejde for det hele, intet er jo kommet af sig selv for pokker da.. Jeg kan da ikke gøre for, at hun ikke gider arbejde med samme indstilling?

Jeg ved ikke om jeg er sur eller ked af det. Jeg ville jo bare have en sjov dansetur i byen med Tøsen. Anne gad ikke, men det plejer bare at være så sjovt når vi er alle tre. I aften lærte jeg så lige, hvorfor det ikke er fedt at være tre.

"..Jeg savner dig - jeg freaking fucking savner dig.." Vi må snart i byen hernede snut.. Jeg kan ikke komme til Roskilde foreløbig, har nada penge. Skal til Berlin på studietur, så der røg denne måneds lommepenge. Har fået/er ved at få en kæmpe bums lige midt på tuden, så min næse er ikke andet end concealer og pudder. Blev allergivaccineret i armen, så den er lige så stor som schwartzeneggers. Det ser ret dumt ud, for det er kun i den ene side, og kun omkring triceps-området.

Føj en øv dag. Tak fordi du gider lidt af mit ynk. Soldaten er på øvelse, hvor de render rundt og skyder med skarpt efter hinanden. Jeg har ikke lyst til et forhold med ham (løgn) ej heller tid (sandt nok) - men lige nu, måtte han ærligt talt gerne ligge under dynen, klar til at holde lidt om mig i nat.. Og overbevise mig om, at i morgen bliver alting bedre..

Aldrig mere tre i byen, i hvert fald ikke før jeg er dum nok til at gøre det igen.. Du ved - lige pludselig kunne jeg huske, hvorfor jeg ikke gad den slags gennem htx?

Nok for denne gang - og så ellers godnat!!

Kram fra Snut

- - -

Det siger bare det hele. Om dagen i dag bliver bedre, tør jeg ikke gisne om. Har tjent lidt sorte penge, så nu skal snart på "reelt" arbejde. Chefen der, er stadig en nar.

Femininum

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget ..når veninder gør ondt.. er publiceret 11/01-2008 12:27 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.