Internet på lånt tid og en rendegraver

70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Rygestop
David Hansen...
1 måned, 22 dage siden
Skavanker
David Hansen...
1 måned, 22 dage siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Nu har jeg ikke haft Internet på min bopæl siden 1. oktober, men lige nu sidder jeg med det der mobile bredbånd, fordi jeg skulle lave det plus computer for en anden. Det lykkedes, og det skal først afleveres på mandag, så jeg har Internet! Men desværre kun kort tid, men det er fedt at kunne sidde i sin sofa og glo på nettet, jeg vil aldrig glemme denne stund...... Ikke før jeg får "mit eget" Internet i hvert fald!

Vi er jo igang med at bygge nyt badeværelse, og dertil skal der nyt kloarksystem, og det er de ved at grave til idag, så der kører en stor rendegraver rundt i haven, heldigvis er den så stor, haven altså, at de kan komme rundt uden at ødelægge noget. Og dog, på et tidspunkt ramte de taget på den overdækkede terrasse, men heldigvis holdt den. Pyha. Alle de fine ting jeg allerede har plantet derude......

Nå ja, det minder mig om, at jeg har lavet et "urtebed". På gelænderet hang der en blomsterkasse i zink, sådan en der hænger på altaner, og den har jeg nu planetet purløg, dild og persille i. Jeg er spændt på at se om dilden kan overleve derude, eller om den kræver mere plads.

Og grisene har det godt. Vi har kun lukket dem ud under opsyn de sidste par dage, og sådan forbliver det indtil vi har fået et elhegn op. Otto har simpelthen fået smag for at rende frit rundt, og vi kan ikke holde ham inde, lige meget hvad vi gør. Heldigvis er han så tam, så han bliver i haven, og kommer når man kalder, men han går jo ikke ind, bare fordi man siger det!

Jeg vil slutte af med at sige: "Blæsten kan man ikke få at se, det´ der ikke noget at gøre ved, men når møllens store vinger, rigtig drejer rundt og svinger, så´ det let at gætte at det blæser!"

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Internet på lånt tid og en rendegraver er publiceret 22/02-2008 14:20 af Dorthe Nielsen (nefertitti).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.