Fødselsdag og for små skridt

Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
8 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
2 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Ak ja :)

Har vist ikke været særlig flitig i dag... Kan ikke engang huske hvad jeg har lavet i dag - det plejer at være et tegn på at dagen bare er gået ;)

Vi var til fødselsdag her til aften, hos Bos søster Pia... Nå jo, vi var da selvfølgelig i Ballerup og finde gave omkring middag :S (men derudover, nej, så har jeg nok ikke været så forbandet flittig).

Vi var indbudt til kl 19, og tænkte at børnene nok vile blive hurtigt trætte... Det blev de også, vi havde knapt spist op, før helene gik omkuld på sækkemadras-stolen (hedder det er fatboy eller noget?) Lucas spillede lidt game-boy, og tyve minutter senere boblede han også. Vi havde haft en plan om at bryde op senest 21:30, af hensyn til børnene, men det blev så lidt senere, når de nu ikke ligefrem pressede på med overtræthed og villen-hjemhed...
Det var såmænd meget hyggeligt, men jeg kan godt mærke at jeg stadig har meget at lærer, når det gælder større forsamlinger, som jeg ikke har helt inde på livet... Et skridt ad gangen, jeg ved det godt... Men nogle gange føler jeg bare jeg tager musseskridt. Ved ikke hvad det er der holder mig tilbage - de er jo søde og flinke allesammen... Tror bare jeg tænker alt for meget over om jeg nu kan udtale mig om dit og dat, uden at sige noget 'dumt'... Hmmm...! (Men alle mennesker siger jo noget dumt nu og da - gør de ik'?)

Men det var en hyggelig aften :)

Michala

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fødselsdag og for små skridt er publiceret 20/03-2008 01:23 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.