How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 1 måned siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
For næsten 14 dage siden, tjekkede jeg min årsopgørelse, og der stod jeg havde en overskydende skat på temmelig meget, så jeg blev selvfølgelig super glad.

Min kæreste har fået sine penge tilbage fra skat, og jeg ville så lige tjekke, hvorfor jeg ikke har fået mine endnu. Nu står der, og det har måske stået hele tiden, at at de tilbageholder den, fordi de skal tjekke, om jeg skylder det ofentlige noget, hvilket jeg er sikker på jeg ikke gør. Men nu er jeg bare bange for, jeg ikke får de penge, hvorfor tilbageholder de dem???

Kl. er så mange nu, så dem jeg kender, der ville kunne svare på mit spørgsmål, sover, så jeg har lagt den frem til debat, i håb om nogen svarer temmelig hurtigt. Hulk hulk.

Endelig kunne jeg frem til, min økonomi blev rettet op, der har været lidt lavvande de sidste par måneder, og når man så ser, man får en masse penge tilbage i skat, bliver man da super glad. Nu er jeg i midlertid slået helt tilbage, af tanken om, jeg slet ikke får de penge. Jeg har helt lyst til at græde.....

Jeg ville virkelig ønske jeg kunne spørge nogen lige nu, bare så jeg kunne få vished. Sker det for alle, tilbageholder de skatten ved alle, indtil det er tjekket?

Fuck en nedtur jeg har lige nu.

Øv altså.....

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tager de min overskydende skat? er publiceret 22/03-2008 22:28 af Dorthe Nielsen (nefertitti).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.