He is into me.. He has to be..

Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
8 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
The same old storie
Julia Stampe
7 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
8 måneder, 8 dage siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
11 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
9 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
9 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
8 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
11 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
8 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
10 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
8 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Selvfølgelig er det soldaten igen. Ringede til ham ang. rep af bil mandag. Spurgte om ikke han havde glemt at overveje, at mandag var helligdag. Hvilket han havde. så den aftale fik vi ret hurtigt aflyst - hvilket passer mig glimrende, for jeg har allerede lavet en anden (skal hjælpe med noget grammatik i en engelsk stil).. Og hygge og spise pizza..

Vi snakkede i en god halv time. Han grinede, var sig selv, naturlig og ukompliceret glad. Han fortalte om en fest han havde været til, med en masse "unge", som han kaldte det - hvorefter jeg kom frem til, at han i virkeligheden refererede til folk på hans egen alder. Hehe. Mobbede ham lidt. Han gav sig ret hurtigt.

Spurgte om han ikke burde være på vej på arbejde. Hvilket han var. Eller dvs. han var på vej ind for at hente to portioner hurtigmad. En portion nu - og så en kebab-tingest til senere. Han gør det ret tit, så mobbede ham igen. Mente han skulle til at lære at handle ind efter hans livsstil. Vi diskuterede lidt - vendte med vilje tilbage til hans madpakke, men hentydningen om, at hvis det var sådan han levede, blev han ALDRIG tyndere.. Manden vil gerne tabe et par kg - ikke noget problem, hvis han bare ville spise - lidt - anderledes..

Mobbede videre, og sagde at fjorten dage på min kost, og han havde nået sit mål. Han greb bolden og fyrede den tilbage: "Så du laver mad til mig i aften?"
Den havde jeg ikke heeeeelt set komme - men selvfølgelig sagde jeg da ja.. Kiggede i fryseren og var lidt magisk. Lasagne og hjemmebagte flutes blir' det. Med masser af hvidløg og andre stærke krydderier. Måske lidt reven ost.

Som jeg nævnte - var han på vej på arbejde i eftermiddags. Han har fri i morgen tidlig klokken otte. Altså - kører han en lille omvej på sin "patruljekørsel" og blir' sørme også lidt forsinket, bare for at kunne sidde her og spise min aftensmad.. Hehe.. Er lidt smigret..

Nå, han er her om en halv times tid - hvis og såfremt at planen holder.. Må hellere få ryddet lidt op.. Er ikke fanatisk.. Det er bare mere hyggeligt når det ser ud som om rodet er organiseret..

Havde ryddet pinligt op til i fredags, hvor mine forældre satte mig af, efter vi havde tilbragt lidt tid med den pukkelryggede i sommerhuset.. Fint nok - her var PINLIGT, næsten kemisk rent - og så sir' hun sq alligevel at her roder.. ÆV jeg blev sur.. Spurgte om hun ikke ville låne mine briller, og så se på det igen - min er knap så stærke som hendes - ergo ville hun ikke kunne se en dyt.. Far syntes det var sjovt, mor blev vist lidt fornærmet.. Hehe.. Og snøftede lidt da de skulle afsted.. Det gør hun for det meste.. De må virkelig elske mig højere, end jeg lige går og regner med.. Alle skænderierne til trods..

Gosh - tyve min.. See ya!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget He is into me.. He has to be.. er publiceret 23/03-2008 18:35 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.