Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Hm.
Sidder og hyler. Og der er ikke noget i vejen... Jeg er bare ked af det. Ikke over noget konkret.

Kæreste ringede lige fordi jeg havde sendt sms om at jeg var i skidt humør. Han spurgte hvad der var galt, men der jo virkelig ikke noget specifikt. Han foreslog at jeg tog ned og trænede...

Jo, jeg er stadig arbejdsløs og i øjeblikket kan jeg ikke finde et eneste relevant job som jeg er kompetent til, som jeg kan søge. Og jeg skal god dammit søge fire om ugen. Det er pisse frustrerende. Synes bare ikke at der bliver slået en skid op for tiden. Og når der bliver slået noget op, så er det som leder. Ha ja, som om jeg nogensinde ville få det med min manglende erhvervserfaring. Og når jeg søger job som sekretær eller biblioteksassistent, så får jeg det ikke, enten fordi jeg er overkvalificeret, eller fordi jeg ikke har en kontoruddannelse. Når jeg søger kommunikationsstillinger, får jeg dem ikke, fordi jeg ikke er journalist eller cand.comm, eller fordi jeg ikke har en skid erhvervserfaring.
Jeg får aldrig et job.
Nu prøver jeg at søge som lærervikar. Jeg ved bare at jeg vil være vildt dårlig til det. Kan kun søge tidsbegrænsede stillinger, for ellers kan jeg jo ikke stoppe igen og komme på dagpenge igen, hvis jeg virkelig er elendig til det. Troede det bugnede med den slags job, men har kun fundet EN stilling som er fuldtid og tidsbegrænset. Har lige prøvet at ringe til dem, men de sad i møde.

Må vist løbe en tur. Kæreste har lige sendt sød sms.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget tudefjæs er publiceret 02/04-2008 12:58 af Natascha.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.