16 år siden

Min sidste dag i tyverne...

Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 4 dage siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
8 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Jeg har fødselsdag i morgen! Hurra!

I går havde jeg kæresten med på landet - hjem og møde mine forældre for første gang. Han var ret nervøs, men ejg havde ikke så ondt af ham (hæ hæ), for jeg blev jo udsat for moster, onkel, tante, forældre og søster med datter, da jeg første gang skulle til middag hos hans forældre. Og det var ligesom MIG, der kastede rundt med manden, da jeg mødte kusinen - så jeg tænkte at det nok ikke kunne blive så pinligt, ha ha.

Blev det faktisk lidt for mig.
Jeg blev syg!
Efter maden fik jeg ondt i maven, kvalme og frøs frøs frøs. *Og var helt varm. Og så kastede jeg op! Lå ude på badeværelset og brækkede mig og brækkede mig og var ved at dø ved tanken om togturen hjem. Velkommen i familien, skat. Ha ha. Nå.

Men det var hyggeligt nok. Kæresten dog meget, meget genert, så han var næsten mundlam, men mine forældre og søskende var gode, fine og sjove. Tror godt han kunne lide dem.

En god nats søvn har dig hjulpet på maven, så nu er der kun lidt kvalme tilbage.

Kæreste insistede på at jeg fik den ene af hans gaver i dag. Jeg modsatte mig kraftigt, ville hellere have den i morgen, når jeg rent faktisk HAR fødselsdag, men han fik gjort mig så nysgerrig... Sagde at der var en god grund til at jeg skulle have den i dag.
Det var en ipod nano!!!!!!!
Hel vildt. Og grunden til at jeg skulle have den var, at jeg i går havde fået 500kr af min mor, og han vidste at jeg muligvis ville bytte nanoen til en større ipod.
jeg blev SÅÅÅÅ glad for den, men synes godt nok at det er en lidt for fin og dyr gave... Bliver helt pinlig over min egen gave til ham, der havde kostet nok en tredjedel. Ved godt at det ikke handler om penge...
Men jeg har rigtig nok byttet den til en større. Det er der to årsager til. Den ene er at jeg ikke havde nok i 20gb, som der var på min gamle. Nano er kun på 8gb. tror jeg ikke at jeg vil synes er fedt. Den anden grund er at man købe en ekstern mikrofon til den store - og så kan jeg rent faktisk lave indslag til radioen hjemmefra. Det synes jeg er fedt! Så sådan e´n mikro-ting skal ejg have på et tidspunkt.

Nu er jeg hjemme. Skal lave lagkager til i morgen, når der kommer lidt veninder, og så skal jeg rydde op og egentlig til radiofest i aften... orker jeg dog ikke helt.

i går tog hårdt på mig. Var i skole og lave gruppeopgave fra 8.30 til 17 med tømmermænd, og så direkte på landet med kæresten. Kunne godt bruge en filmaften. meeeeeeeen nu må vi se. Mon ikke jeg får kridtet danseskoene og kommer afsted. Ikke mindst så jeg klokken 24 kan råbe HURRA JEG ER 30!!!!!! - og skride hjem. Skal tidligt op og ud og spise brunch med kæresten. Jeg håber, vejret bliver godt (men selvfølgelig gør det det - Det er jo MIN fødselsdag ;o)), så vi kan gå en tur. Og så hjem og have boller og lagkage.

JAAAAA.
Og jeg har en fin ipod.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min sidste dag i tyverne... er publiceret 01/03-2008 14:44 af Natascha.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.