4.12.02 god dag/ humoristisk indslag fra en 2&

Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
10 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 24 dage siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Min dag igår, var vidunderlig. Thor var skøn, da vi var ude og handle, og da vi kom hjem, var der fart over feltet. Jeg valgte at slæbe nogle madrasser ud på gulvet, og så tog vi en tumletur. Lod pligter være pligter, og legede med min søn. Jeg ved ikke om det er ham, eller jeg, der nyder det at tumle mest. Måske er det mig...? Jeg elsker at høre ham skrige af fryd, når jeg "bokser" ham i maven og kaster ham over den ene skulder, smider ham på madrasserne og smider mit 90 kilos tunge korpus ind over hans for, at kilde ham til han skriger stooooop, med de mest glimtende og gnistrende ballademager-øjne der nogensinde har eksisteret.

Og så er han så dejlig træt bagefter.

Vi lavede mad sammen igår, som så mange andre dage. Tændte stearinlyset (da jeg endelig fik fundet en lighter) og stod sammen ved komfuret og lavede burritos. Han foldede brødet om kødet, og så er han en mester til det med at skære salat med en brødkniv. Han bliver sgu så stor! Vi spiste i stilhed, kunne mærke at idag, havde vi larmet nok.

"puhaaaa", og jeg skiftede hans ble...Han fik nattøj på, og vi hev en dyne ind på madrasserne. Og så Nissebanden. Han er begyndt at forstå, at der ikke kommer Tweenies, og at der er noget specielt ved de der rødklædte tosser på skærmen. Han kan ikke tale, men små ord kom der. "hund", "ris", "is", "bil", "dum"...Så han forstår vist det han ser, ret så fantastisk.

Og han kom i seng. Uden et kvæk. Vinkede "nanat" og lagde sig til at sove. Det gjord ejeg også..K. ringede og vi snakkede. Det virkede rigtig rart...

Thor han råbte på mig, og jeg gik ind til ham. "Sut" sagde han og pegede ned bag sin seng... Jeg måtte så hive reol og seng ud fra væggen for at finde den. Men den var der ikke. Pludselig ser jeg på min søn, der sidder med det mest uskyldige smil på læben... "hvor er sutten, Thor?" spørger jeg så.. Han griner og hiver op i dynen, hvor der, ganske tilfældigt ligger en sut. Det var svært at holde masken. "læg dig nu ned og sov, det var godt du kunne finde sutten"...."lille lort"..*hehe*

Og så lukkede jeg døren bag mig, mens jeg rystede af grin...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 4.12.02 god dag/ humoristisk indslag fra en 2& er publiceret 04/12-2002 08:04 af Maya Submizzed Ryom (submizzed).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.