Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Danmarks skønhed
Halina Abram...
6 dage siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 17 dage siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Først tog vi på virksomhedsbesøg i fredags. På vej derop talte jeg med klassekammeraterne om fritidsjob. Mangler virkelig noget. Desperat!! Så var der lige pludselig arbejde at få, både i den lokale golfklub og hos et vikarbureau i hjemmeplejen.. For sjov kørte jeg op og snakkede med dem på vikarbureauet. Det tog tyve min, så havde jeg allerede udfyldt et tre måneders skema over hvornår jeg kunne arbejde, fået information om hvordan det foregik og udleveret diverse papirer samt fået besked på at fremskaffe min straffeattest OG en kopi af mit skattekort. Luksus!! Så nu venter jeg bare på at telefonen ringer, og jeg kan komme ud og lave kaffe og snakke med gamle mennesker. Er ret skeptisk ellers, men penge er penge - og jeg mangler dem..

Tog ud og ride om eftermiddagen. I silende regn. Skulle lige prøve at have hesten til at lave et gadedrengehop (et changement). Det er ikke ret nemt, så dyb koncentration, så 1 - så 2 - så 3!! Det lykkedes!! Jeg turde ikke gøre det igen, så roste bare, travede af, skridtede en tur og satte hesten på stald igen efter en god gang kælen med striglerne.. Jeg elsker når hans pels skinner, og han lignede virkelig en million, min skønne hypper.. Jeg kan godt forstå at de andre er misundelige..

Mor og far var desuden på besøg i onsdag. Sammen med lillesøster. Havde glemt halvdelen af al vasketøjet, efter vi var hjemme på stævnebesøg i weekenden. Så måtte jeg jo invitere dem ned på mad. Lavede oksesteg. Det blev super godt!! Til gengæld havde Mutti ca. otte maskiner renvasket tøj med herned - så en oksesteg var vist i grunden billigt sluppet..

Har lige været ude og arbejde sort, så nu er der tilmed penge at leve for i hvert fald de næste fjorten dage.. Jeg føler mig heldig!!

Soldaten er stadig på øvelse, men de skulle vist komme hjem i dag.. Hehe.. Og så snart to uger til USA.. Hvem sagde de kedede sig i det danske forsvar? Han har foreslået at jeg blev soldat - meeeeeeeen nej tak du.. Det ville kræve en umådelig masse fysisk aktivitet - og det der med aldrig at vide hvornår jeg er hjemme og hvornår jeg ude - sammenholdt med at have hest.. Lyder som en rigtig dårlig ide..

Var oppe i det røde felt forleden, og staklen det gik ud over, foreslog at jeg blev major i hæren i stedet for at rende rundt og spilde min tid i hendes selskab, for så ville hun da slippe for mig.. Tak for lort - fortalte soldaten om det, han grinede og mente jeg ville være en god major.. En sød major.. Hans øvrige holdning til kvinder i hæren - er no go.. Kvinde hold dig til at holde om uniformen - ikke at holde den på.. Grinede lidt videre og sagde at jeg som major nok ville have en noget anderledes tilgang til eksempelvis ordre - nogle gange er jeg ekspert i at være mavesur kælling, andre gange - heldigvis de fleste - rækker det fint at spørge folk pænt ad.. Jeg kender ikke tonen i forsvaret, men som soldaten fremstiller det, er majorer tit ret så mavesure mennesker. Og tak er et sjældent anvendt ord.

Sidder og blir' helt glad.. Sundhedsaben smækker lige en chokoladekage sammen.. Mmm!!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det går jo.. Fremad! er publiceret 04/04-2008 12:54 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.