at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
1 måned, 21 dage siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Så blev min far 65 år i sidste uge - den 3/4. Og jeg huskede at ringe til ham og ønske tillykke om aftenen. Han havde haft en god dag. Min bror og nevø havde været på besøg om eftermiddagen og om aftenen havde han haft besøg af nogle af sine logebrødre.

Lørdag d. 5/4 skulle der så være stor familiefest - 21 gæster incl. min lille nevø på 2½ år. Min mand og jeg kom en halv time for sent da vi i sidste øjeblik skulle have pakket lidt tøj til en overnatning og så skulle vi også have vores kanin med (den kan ikke være alene) + at der også var meget trafik på den sidste halvdel af turen. Så de andre var næsten færdige med forretten da vi kom. Men det tager vi heldigvis ikke så tungt i vores familie.

Jeg kom til at sidde ved siden af min tante G. fra Næstved, som jeg ikke har set i over et år og hende fik jeg snakket rigtig meget med. Jeg sad også ved siden af min dejlige nevø, der faktisk tog det fint at der var så mange mennesker. Min mand sad i den anden bordenden sammen med min far, min onkel H.J. fra Næstved, og nogle stykker andre som han snakkede meget med, kunne jeg se oppe fra min bordende. Min bror havde det ikke så godt, var åbenbart stået for tidligt op efter en influensa, så de tog tidligt hjem. Min nevø havde heller ikke fået sin middagssøvn, så han var lidt umulig.

De fleste gæster tog hjem omkring kl. 16.00 - efter eftermiddagskaffen. Min tante og onkel fra Næstved blev lidt længere, men så skulle de også hjem. Og så var der kun min mand og mig tilbage hos mine forældre. Og vi var alle godt trætte.

Selvom min mor havde en veninde til at hjælpe sig i køkkenet, var der alligevel stadig meget at gøre efter gæsterne var gået. Og det hjalp jeg så med.

Søndag sov vi alle bare længe og efter morgenmad, hjalp jeg mine forældre med at bære borde og stole ned i kælderen. Og så ville far jo gerne se på sine gaver. Han fik rigtig mange. Af os fik han en ny vimpel til sin flagstang (det manglede han, da den gamle vimpel var slidt helt i stykker), et par nye sokker og en æske chokolade. Min mor gav ham et fuglebad ud til haven. Min bror og familie gav ham en komplet værktøjskasse m/indhold og 2 æsker luksus chokolade. Så fik han også (fra de andre gæster): 4 - 5 flasker En Enkelt (bitter), 1 fl. rød portvin + 1 fl. hvid portvin, en æske m/ 4 fl. påskebryg, 3 - 4 fl. rødvin, 3 - 4 æsker chokolade og en flot lanterne til fortrappen.

Så nu kommer han i hvert fald ikke til at mangle vin det næste stykke tid... Men hvis jeg kender ham ret, så kommer det ned til samlingen fra de andre gange...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hurra for far... er publiceret 07/04-2008 12:00 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.