21 år siden

Mine tanker i BAD)))

Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
9 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Jaaa hold da op igen er det bare længe siden jeg har skrevet en tid forsat fyldt med forandring masser af ting er sket (på plads) og masser af ting svæver rundt jeg ikke har styr på.

Starter med fortælle lidt der er sket, Jeg har fået kontaktet folkeregisteret jeg flytter min adresse ud til mine forældre her den 27/12. ååå Lea mine børns mor har heldigvis råd til blive boende i huset skabe tryghed i mine børns liv de kan beholde deres værelser liv som det er.

Jeg flytter jo så i første omgang til mine forældre hmmm ikke et ønskested for mig mennnn ja har været utrolig heldig allerede fra starten af januar har jeg fået lov låne en lejlighed som står tom i 3 måneder føller mig heldigt med dette sted dukker op.

Masser af ting se til ved opløsning af sådan en samboende familie gennem 16 år. Forsikringer ændres ååå huset skal overdrages til Lea advokat tinglysning åå hvad kan vi gøre selv, ååå hvad ikke.

Fået kontaktet en revisor her fra kvarteret vedr et skatte?? jeg ikke selv magtede finde ud af om jeg er købt eller solgt i skattefradrag på 18000 ååå gud hvor det lettede slippe den sten over til andre.

Blev heldigvis afbrudt mens jeg skrev dagbog med den dejligste Chat med min kæreste Vildrosen 200 km væk ååå mens jeg skriver dette er hun gået i bad ååå gud hvor kan jeg mærke vi bare er hos hinanden hvordan jeg længtes efter næste gang være sammen med hende anner ikke hvornår det bliver men sikker på det bliver snart.

I tirsdags kørte jeg min datter Louise og hendes kusine Karen til Håndbold kamp EM i århus ååå jaa benyttede lige lejligheden til være samen med Vildrosen mens pigerne så håndbold hmmmm
*DEJLIGT INTET KUNNE STOPPE OS*
Livet er fantastisk sammen med Vildrosen fyldes hver gang med nye SKØRE SKØNNE oplevelser sammen med hende. det er ret VILDT)))))

Håber i alle vil opleve verden fyldt med KÆRLIGHED

mens mine tanker er i bad)))

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mine tanker i BAD))) er publiceret 13/12-2002 00:56 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.