Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
2 måneder, 23 dage siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
I dag har jeg været på min første cykeltur i lidt over ...11 eller er det 12 - 13 år?? Jeg kan ikke længere huske det, men det er der omkring. Jeg har i hvertfald ikke cyklet siden før jeg blev syg dengang i 1994. Jeg blev simpelthen bange for at cykle, for at miste balancen. Men cyklen - den beholdte jeg, for den var jeg så glad for og den var næsten helt ny - dengang! Den blev bare gemt væk bagerst i skuret og fik lov til at stå der.

Men da jeg så var hjemme for et par uger siden, var jeg med min mor en tur i Bilka, og der købte jeg en cykelhjelm. I fredags kom mine forældre så på besøg her, og min far tog min cykel ned (den lå på nogle brædder der lå på tværs oppe under loftet inde i vores skur) og gik den igennem. Den manglede kun nogle reflekser i for-og baghjul og dem havde han med, og så at få pumpet luft i dækkene og at blive gjort lidt ren. Den har fået nogle rust-pletter hist og her, men det er jeg ligeglad med. Det er stadig min fine cykel - med hele 3 gear.

Og i dag cyklede jeg så om til vores brugs. Jeg havde et brev der skulle sendes - og så købte jeg også lidt ind samtidig. Bagefter cyklede jeg videre op gennem vores lille by, hen til den lokale cykelhandler. Han satte en holder til cykelpumpe på min cykel (+ cykelpumpe) og han flyttede ringklokken for mig. Den sad nede midt på stangen, men jeg fik ham til at flytte den op på styret. Og så købte jeg også en cykelkurv til bagpå cyklen. Og så trillede jeg ligeså stille hjemad igen.

Jeg synes egentlig, at min første rigtige cykeltur her, gik ganske godt. Når jeg cykler - sådan bare cykler, går det helt fint - ingen problemer (og jeg har jo også min hjelm på). Det er mere det der med at komme op på cyklen og af cyklen, og når jeg skal stoppe ved en vej hvor jeg skal over - eller bare skal stoppe op med cyklen. Der har jeg problemer. Jeg får ubalance og føler at jeg er ved at vælte med cyklen. Og jeg har svært ved at komme i gang med cyklen igen når jeg har stået stille. Men hvis jeg øver og øver og øver, så kommer det nok med tiden. Og min veninde S. har lovet, at hun nok skal komme og cykle nogle ture med mig og øve med mig.

Hvem ved? Om et år eller 2 kan jeg måske cykle igen sådan som jeg gjorde før jeg blev syg...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Cykeltur er publiceret 03/06-2008 23:55 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.