Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
En papkasse, en mælkekasse, og jeg ved ikke hvor mange poser, samt en skole- og to skuldertasker. Blæretasken er pakket ned i sin originale emballage.

Vil gerne have afsat et læs blade, men hende der skal have dem, ved ikke hvornår hun er tilbage i byen igen. Useriøst. De bliver foræret videre. Der er så mange poser - men lige netop den udsender dårlig karma for mit \"pakken-sammen\" drive.

Jeg sidder griner lidt af dagens udgave af Go\' Morgen Danmark.

Gad godt se 21.

Der er to papkasser, og flere poser tilbage. Alle mangler de indhold. Mine ting. Mine ting skal ned i mørket, og transporteres ud til et nyt liv. Med pitstop på Fyn.
Crush åbnede lidt op for mig i går. På en underlig måde var havmågen Jakob skyld i det. Brugte lidt krudt på at banke ind i hovedet på ham, at han ikke er et nul. Han er rygende smart, på de områder der interesserer ham. Desværre har han sandet, at nogle af de områder er påtagne, som følge af forældres påvirkning og pacing.

Han var lidt stram i mælet til at starte med. Meget stram faktisk. Det tog mig lidt tid at snakke lidt ro ind i ham. Men det gik. Bedre end forventet. Han blødte op og plaprede løs. Fik vist sat nogle tanker igang i hans hoved. Hold min mund lukket med alle mine sindssyge ideer om tosomhed - men i går var det urelevant. Jeg er stærkere end ham, mere hård. Mere fanden-i-voldsk. Mere no-shit.

Fortalte ham min ærlige mening, og han tav lidt. Om jeg vidste hvor stort drama det ville skabe i prestigefamilien? Hev min egen hundegård frem som eksempel. Det gjorde det bare bedre, og han begyndte at læsse af. Alt afhængig hvad der handler om, er jeg god eller dårlig til at tage imod. I går fungerede det fint. Skønt. I går var magisk. Aner ikke i forhold til hvad det var magisk, men det var rart at snakke.. Mmm.. Som at blive kløet på ryggen, lige præcis det sted hvor man ikke selv kan nå..

Tilbage til papkasse-pose-taske-land.

Roger over.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 21 - Pacing er publiceret 20/06-2008 09:57 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.