ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Et stykke vej herfra hvor jeg bor, finder man Pioneer Village. Det er en historisk landsby der er bygget i omtrent den sydligste forstad til Perth som hedder Armadale. Pioneer Village ligger lige i kanten af det højdedrag som vi danskere kalder "hillen" og i daglig tale her "the hill". Det strækker sig mange km. øst for Perth fra nord mod syd. Gaderne i Pioneer Village går derfor også op- og nedad i det ulige terræn.
Det er mange år siden jeg var der sidst, men her til aften var jeg der igen. Der er nemlig også en biograf nu. Vi skulle ind og se "Santa Clause 2" som er den ene af de to film der vises for tiden. (Den anden er: "Sweet Home Alabama".) Billetterne er også billigere end i de store biografer her omkring som virkelig er meget flotte. Der er bl.a. en der har 14 sale henne i Westfield Carousel hvor jeg var på juleindkøb fornylig som jeg fortalte om tidligere. Denne her er en lille hyggelig biograf i dejlige omgivelser. Da vi kom ud efter forestillingen var det mørkt og der var tændt lys i tusinder af små pærer rundt langs husenes gavle og tage. Der var også en cafe.
En dag vil jeg køre derned igen ved dagens lys og se det hele, for det så ud til der var lavet meget siden sidste gang jeg var der i beg. af 1990'erne.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Pioneer Village. er publiceret 20/12-2002 19:03 af kookaburra.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.