Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
23 dage siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 8 måneder siden
Træt i dag
David Hansen...
2 måneder, 1 dag siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Så er det i morgen der skal holdes fødselsdag for min nu afdøde hr fader. Det bliver nok ikke specielt sjovt, men min mor vil jo gerne have det, så det gør vi. Er ikke helt sikker på hvordan det bliver. I hvert fald ikke som det plejer, men det må jo gå som det bedst kan.

Synes jeg er lidt spændt op for tiden. Ikke så meget af alt det jeg gør, men nærmere af alt det jeg ikke gør. Det er ved at gå mig på nerverne alt det her. Jeg skal i gang. Der skal ske noget. Men det er måske bare en måde at fjerne mig fra det der er sket. Nå men jeg har brug for det. Så jeg begynder arbejde her efter weekenden.

Nå men jeg tror ikke jeg kan skrive mere. Jo jeg er begyndt at arbejde lidt med malerier. Jeg havde tænkt mig noget i retning af en blomsterserie. Har fået lavet rammer til nogle af dem jeg allerede har lavet. Selvom jeg ikke er nogen Monet eller Van Gogh, så synes jeg alligevel det er rimelig godt det jeg får lavet. Det kunne jo være jeg havde talent. Nå men i alt fald skal det prøves sådan for alvor. Det kunne jo være sjovt hvis der ovenikøbet er nogle som ville købe dem. Så kan det jo være jeg kan få udgifterne dækket ind.

Nu smutter jeg. Ses...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget begravelse +3 er publiceret 12/07-2008 22:13 af Peter Tuxen (plysdyret).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.