15 år siden

100års fest

Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Mange ting sker i ferien her min kæreste er blevet et år ældre vi fejrede hendes dag og lagde vores aldre sammen hvilket blev til en 100års fest. hvor vi inviterede vore nærmeste mon mor mine søskende med familie og vores 8 børn 5 svigerbørn og 4 børnebørn til fest i vores lille hus, det blev en dejlig dag selv om vi godt kunne ønske os en andelse bedre vejr da det ikke ville være nemt at finde pladser til alle indendørs.

Annie holdt en dejlig tale mest til sin mor selvfølgelig men også lidt til mig, jeg var en mand man ikke kunne undgå at komme til at holde af;-)

I aften har vi så sendt Nikolaj (min søn på 14) med toget hjem til sin mor han blev her et par dage efter festen, hvor vi har haft en udflugt til mindestenen ved diget i vest hvor 19 mand omkom august 1923 under digebyggerri. Kærestens bedstefar deltog i byggeriet i 23 og var med til oprydningen hvor der forgik i stor stile sorg mens man fandt lig på lig hængende i pigtråden på engene da havet kom.

Idag har vi været på Voerbasse marked hvor også Annie Peter Josva (3år) og Elias (1 1/2år) var med, dejligt se dem ved dyrene og elias nød en fangeleg hvor han blev fanget når han forsøgte slippe forbi mig blev snuppet og grinede så den anden vej hvor Nikolaj fangede ham åååå så tilbage til mig igen i et stort grinene smil...

Nå sengen kalder det har været begivenhedsrige dejlige dage ååå nu er jeg træt.

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 100års fest er publiceret 19/07-2008 08:17 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.