16 år siden

Konkurrence...

The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
3 måneder, 9 dage siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 23 dage siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
13 dage siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
5 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Hurra for mig...igen...he he. Er næsten lige kommet hjem henne fra motionscenteret. For dælen, hvor kommer den motivation fra...? :O

Eller, det ved jeg jo egentligt godt. Igår morges da jeg stod på vægten inden jeg gik i bad, blev jeg helt forskrækket da jeg var oppe over 90 kg. *gisp* og *suk* Det var vist det sidste skub til at NU skal der ske noget.

Tog tidligt fri fra arbejde idag, ville jo hen og træne og havde ikke så meget at lave (de fleste er jo på ferie nu, så man kan ikke få fat i de rigtige mennesker alligevel). Var allerede henne ved motionscenteret kl 15:15, men jeg havde lige glemt at checke sommer åbningstider, så de åbnede først kl 16. Jeg tog hjem og checkede mail og sårn og kom så afsted igen kl ca. 16:15. Frygtede ellers at hvis jeg først kom hjem og ned og sidde, så kom jeg ikke afsted igen, men det gjorde jeg heldigvis.

Det første jeg gjorde derhenne var at tage den der fitness test på løbebåndet. Ville lige se hvor dårlig form jeg egentligt er i. Men wooow, der blev jeg godt nok overrasket. Er ikke helt sikker på at jeg tror på det, men den sagde 37,5. Sidst jeg tog testen var i starten af april, der lå den på 30. Har tidligere haft den oppe på 34,5 men det er også det højeste, så jeg var meget overrasket idag. Jeg synes dog også at testen var hårdere end jeg huskede den, men tænkte ikke videre over det. Må hellere tage den igen næste gang jeg kommer derhen, bare lige for at se om den stadig ligger helt deroppe.

Her efter jeg kom hjem snakkede jeg lige med René fra Djævleøen, han ville gerne ha været med henne for at træne. Sys der var lidt langt for at træne sammen, så vi lavede en deal i stedet for. Vi skal se, hvem der kan tabe mest i løbet af en måned og taberen skal så give en middag til den anden. Det er så vægten i morgen tidligt, der gælder og så kører vi frem til d. 24. august. Jeg skal nok berette herinde om hvordan det forløber.

Nå, man blir sgu da sulten af alt det motion. Må hellere få lavet mig noget mad.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Konkurrence... er publiceret 23/07-2008 18:28 af NuserNielsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.