Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
11 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
9 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Træt i dag
David Hansen...
3 måneder, 9 dage siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
YES...!!! ENDELIG...!!! Jeg har været ude og løbe en tur her til aften, er lige kommet hjem igen. For dælen jeg er SEJ, har det helt vildt godt lige nu. :D

Tog det med ro og løb ikke helt vildt langt. Har jo ikke trænet i næsten 3 måneder efterhånden, så skal lige igang igen. Ifølge Google Earth (IForm\'s rutemåler virkede ikke) var min rute ca. 2 km. og jeg løb det meste af vejen.

På et tidspunkt så jeg godt en bil komme imod mig og køre ind af en indkørsel lige efter jeg havde passeret den, men tænkte ikke videre over det. Kort efter kørte den forbi mig igen i den modsatte retning og jeg kunne så se den stoppede længere fremme ved et kryds. Begyndte så at tænke at det da var længe han holdte der, om der var noget galt eller om han bare skulle checke et kort eller sådan noget (han havde jo lige vendt om så kunne godt være han ikke kunne finde hvad han ledte efter). Da jeg gik forbi ham spurgte han om han ikke måtte tage et billede af mig. Øhh, hvorfor? spurgte jeg. \"Fordi du er så pæn.\" Hmmmm, synes ikke selv jeg er så pæn at fremmede fyre ligefrem skal holde og vente på jeg kommer forbi så de kan tage et billede af mig. Jeg rystede bare på hovedet og begyndte at løbe igen. Løb ind af en lille vej som jeg vidste han ikke kunne køre ind af, så han ikke kunne følge efter mig. Så ham heller ikke mere på resten af turen. Sys bare det var en lidt underlig oplevelse...

Var ved lægen igen idag med det eksem i ansigtet. Fik i stedet nogle piller, som forhåbenligt skulle tage det. Og hvis det ikke har hjulpet i løbet af en uge, så vil han sende mig til en hudlæge.

Tog så hen og handle bagefter og \"kom til\" at købe 1,7 kg ærter. Elsker bare at guffe ærter, og så er det meget sundere end slik. Fik også spist hele posen i løbet af eftermiddagen, he he.

Faldt i søvn på sofaen her til aften, men gav mig selv lov til det mod at jeg så løb en tur senere. Og det gjorde jeg så...weeeeee! Er stadig lidt oppe og køre over det, synes det er SÅ sejt gjort af mig. Det kan godt være at andre synes 2 km er intet og at jeg i princippet ikke rigtig har dyrket motion, men for mig er det en stor sejr, som jeg vil have lov til at sole mig lidt i (i det mindste bare her i aften).

Ohh, i morgen er det min tidligere chef\'s fødselsdag. Han har inviteret en flok (inkl. mig) op til ham torsdag morgen til for-fest før Grøn Koncert. Jeg skal arbejde torsdag, så kan alligevel ikke komme fra morgenstunden. Men jeg ved ikke engang om jeg har lyst til at tage med, kommer meget an på hvem der ellers kommer og hvordan vejret bliver.

Hmmm, nu er klokken igen blevet mange, må hellere lige skrive en kort mail til Kenny og så på hovedet i seng.

Nat nat derude...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget STOR sejr til mig er publiceret 22/07-2008 23:15 af NuserNielsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.