16 år siden

Træning og rod...

Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
11 måneder, 10 dage siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
brænde
Peter
9 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
12 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Sidder endnu engang med en lidt tom følelse i aften. Det blir for meget en vane, det ved jeg godt. Jeg ved også godt at jeg skal ud og lave et eller andet i stedet for altid at sidde og kukkelure herhjemme hver aften.

VED at jeg skal igang med noget, problemet er bare at tage sig sammen og så faktisk også gøre det.

Har længe gerne ville rydde ordentligt op i min lejlighed. Altså sådan helt i bund, ikke bare hvad der lige ligger fremme på stuebordet. Jeg trænger virkelig til at komme igennem det hele og få smidt alt det ud, som jeg ikke skal bruge mere. Ved dog også at det bliver svært for mig at skille mig af med alle de ting, det meste har jo fulgt mig rigtig længe. Men for dælen det er svært at komme igang, ved jo også at det er et kæmpe arbejde at komme igennem det hele så når jeg først begynder skal jeg jo blive ved. Puuuuuuh...motivationen er der ikke helt endnu...men den er på vej kan jeg mærke. Lige pludselig går jeg "amok"...

En anden ting som jeg også længe gerne har villet igang med er at træne igen, både i svømmeren og i motionscenteret. Sæsonen starter i svømmeren igen i uge 33, ugen efter jeg kommer hjem fra Rhodos, det blir dejligt at komme i vandet igen. Og i denne sæson har jeg ikke nær så mange timer som tidligere, det skulle gerne give mig mere tid til at træne selv.

Men motionscenteret burde jeg jo bare tage hen og træne i. I princippet har jeg ingen undskyldning for at blive hjemme, men alligevel har jeg ikke været afsted siden starten af maj. Har faktisk rigtig dårlig samvittighed over det, altså overfor mig selv. Men ved også at jeg skal passe på at samvittigheden ikke tar overhånd, for så kommer jeg ind i en ond cirkel og så kommer jeg slet ikke afsted. Hmmm, måske er det det, der netop er sket... Har i hvert fald haft lyst til at tage derhen længe, eller dvs. har længe sagt noget i stil med "I morgen efter arbejde tar jeg derhen og gir den en skalle" eller "Fra næste uge blir det anderledes, SÅ går jeg rigtig igang igen". Men når det så kommer til stykket kan jeg ikke få slæbt min bagdel derhen. *suk* endnu en sten til min dårlige samvittighedsmur...

Er også faldet over en træningsform, der hedder CrossFit i et af mine IForm blade. Det ser sjovt ud, men har lidt svært ved at gennemskue hvordan man kommer igang. Ifølge motionscenterets hjemmeside har de hverken sådan et hold eller nogle instruktører, der kender noget til det så aner ikke hvordan jeg kommer igang med det. Mon der er nogle herinde, der kender noget til det?

Var på dating.dk igen i eftermiddags. Det var første gang jeg var på siden sidste lørdag, hvor jeg endte med at tage på den date. Der var én anden, der havde skrevet til mig i mellemtiden, men kunne ikke læse brevet da man skal betale for at gøre det derinde. Er i øvrigt noget jeg er modstander af, derfor jeg slettede min oprindelige profil derinde sidste år (havde jeg vist lige glemt i sidste uge...). Men grunden til at jeg i det hele taget loggede på min profil igen idag var faktisk for at slette den igen.

Fik i øvrigt også en mail fra min date her før weekenden. Han kunne ikke forstå hvorfor han ikke havde hørt fra mig, men regnede med at jeg havde travlt med arbejde. Han ville så gerne se mig igen og gik lige en tand for langt frem ved at skrive *kys kys* og 'smukke' sårn. Der knækkede filmen lige for mig, DET var for meget. Sådan noget kan jeg slet ikke have, det samme når fyre skriver "Hej søde..." første gang de skriver til én, de ved da ikke om jeg er sød, de kender mig jo ikke så det kan de reelt ikke vide. Aaaargh, sådan noget kan virkelig få mit pis i kog. Nå, men jeg beherskede mig og skrev en pæn mail tilbage til ham, hvor jeg forklarede at han virkede lidt for desperat for mig men at han helt sikkert var en sød fyr, og så ønskede jeg ham held og lykke i fremtiden. Har ikke lige fået slettet ham fra msn endnu, men blokkerede ham sidste mandag så han kan ikke se, hvornår jeg er online. Sletter ham nok næste gang han er på, så er han helt ude af systemet igen.

Nå, må hellere finde min seng, det er jo arbejdsdag igen i morgen...

Nat nat derude...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Træning og rod... er publiceret 21/07-2008 23:42 af NuserNielsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.