Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 16 dage siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
7 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
8 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Træt i dag
David Hansen...
3 måneder, 5 dage siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Jeg fik ikke skrevet mere mens jeg var dernede, men vil alligevel dele lidt med jer.

Det meste af tiden blev bare brugt ved poolen på hotellet. Heldigvis var de andre heller ikke i "udflugtshumør", de var også bare mest tændte på at slappe af og lave så lidt som muligt. Så fik en hel del sol, især på skuldre, ryg og arme så jeg lignede næsten en neger, da jeg kom hjem. ;-)

En aften aftalte Hannah, Mia, Michael, Martin, lillebror og jeg at vi skulle i byen og kigge på nattelivet. Vi havde hørt om den berømte bar gade nede i byen men vi havde også set en ny natclub nede ved havnen. Vi startede i hotellets bar, hvor vi fik et par cocktails og snakkede lidt med bartenderen. Han var nu utrolig sød, meget professionel i hans fremtoning men han havde et sødt smil. Vi spurgte ham, om han kendte det nye sted ved havnen, men det gjorde han ikke. Han foreslog at vi gik på Colorado i stedet for, et diskotek i bar gaden i 3 etager med live musik, dance og RnB.

Colorado var nu ikke noget særligt, vi var der en halv times tid, hvor vi hørte på et eller andet wannabe rockband der spillede (halvdårlige) kopinumre. Desuden var musikken også så høj der, at vi stort set ikke kunne snakke sammen, så Martin foreslog vi fandt det sted, hvor der var sofaer og hvor man kunne ryge vandpibe. Det viste sig at det sted lå lige overfor Faces, den danske bar i bar gaden. Vi fik en drink hver plus delte en omgang på vandpiben i Loungen (som det hed). Jeg sagde ellers at jeg ikke skulle ryge, havde prøvet det én gang før og fik mega hosteanfald dengang, så jeg ville springe over. Men de fik mig alligevel overtalt til at prøve igen og denne gang var det slet ikke så slemt. Det endte med at jeg blev helt vild med det og de andre måtte næsten rive den ud af hånden på mig...he he... ;-)

Herefter gik vi over på Faces og vi var så heldige at få et bord lige indenfor døren, hvor vi alle kunne sidde og hvor det var muligt at tale sammen. Og så skal jeg ellers love for at der gik tequila shots i den...puha. Dem fik vi vist en hel del af. Vi fik også gang i en vandpibe igen, fik endda den første gratis. Vi kom også til at snakke med Rasmus, der var bestyrer af baren, og Jens, som var bartender. De var nu utrolig søde, er lidt ked af vi ikke fik snakket lidt mere med dem i løbet af ugen, og især når vi alle var lidt mere ædru.

Omkring kl 4 (tror jeg det var - er ikke sikker for var vist ved at være fuld på det tidspunkt...he he) gik vi hjem til hotellet igen. Jeg kan huske at jeg snakkede med en sød svensker på vej hjem, Niklas, og aftalte vist nok at mødes med ham igen aftenen efter, men det gik temmelig meget i vasken. *G*

Hjemme på hotellet var vi ikke helt klar til at gå i seng, vi endte alle sammen inde på drengenes værelse. Hvad der præcis skete kan jeg ikke lige huske men ved at jeg faldt i søvn i Hannah's seng (og hvordan jeg kom derind kan jeg heller ikke huske). Havde lige lagt mig i hendes seng så bankede det på døren så jeg måtte op og lukke op, men fik mig åbenbart rejst mig for hurtigt for måtte lige ud og tale i den store telefon. Herefter var det bare ind i seng igen...Hannah's seng. Hannah var så gået ind på drengenes værelse igen og bedt lillebror om at flytte sig. Utroligt nok gjorde han det så Hannah kunne ligge i hans seng, og så lagde han sig over imellem Michael og Martin.

Utroligt nok blev jeg vækket da Mia stod op, hun var på vej ned for at spise morgenmad. Jeg stod også op og fik vækket drengene, mit nøglekort (sammen med resten af mine ting) lå jo inde hos drengene. Nåede lige præcis at komme ned og få morgenmad inden de lukkede ned kl 10. Ret utroligt når jeg ved at vi i hvert fald var vågne indtil kl 5:30.

Hele den dag var jeg bare træt og havde tømmermænd. Fik indtil flere lure nede ved poolen i løbet af dagen.

Den første dag dernede sad der 3 fyre ved baren ved poolen. Den ene så ret sød ud, så prøvede at få øjenkontakt med ham men det lykkedes ikke rigtigt. Lidt efter kom hans kæreste og skulle sige et eller andet til ham, så æv han havde en kæreste med. Synes ellers lige jeg godt kunne ha brugt en lille sød og uskyldig ferie flirt, men sådan skulle det ikke være. Lagde mærke til ham hele ugen, han var nu mest sammen med hans 2 venner, pigerne var åbenbart ude og shoppe sammen en del.

Tirsdag aften var kareoke aften på hotellet og vi blev alle enige om at se hvad det var for noget efter vi havde været ude og spise. Det endte nu med at blive en rigtig sjov aften. Jeg var oppe og synge 3 gange, alle 3 gange var det danske sange, 2 gange sammen med Michael og 1 gang alene. På et tidspunkt sang Michael og jeg Re-Sepp-Ten, som vi faktisk gjorde RET godt...folk hujede i hvert fald af os (på den gode måde). Men så gik der "landskamp" i den og svenskerne skulle også op og synge en af deres og derefter hollænderne. Og det var her jeg fandt ud af at "min" fyr fra om mandagen var fra Holland. Men en rigtig hyggelig aften.

Søndag aften skulle vi hjem igen...desværre. Vi landede i Billund igen kl 24:30 natten til mandag og inden vi var ude af lufthavnen og jeg var helt hjemme så blev klokken 2. Og så op på arbejde igen mandag morgen...puha det var hårdt, men det lykkedes da at komme igennem dagen.

Nå, der er sket en del i løbet af ugen her siden jeg kom hjem, men skal i svømmeren så må vente med at skrive om det enten til senere eller til i morgen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Rhodos del 2 er publiceret 14/08-2008 20:50 af NuserNielsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.