15 år siden

Rhodos del 1

At træffe en beslutning
Baru
1 år, 9 måneder siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
13 dage siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Dette skrev jeg mandag d. 4. august, dagen efter vi var kommet derned:

-o-o-o-

Jeg har fået en del sol idag, på grænsen til at blive rød. Det blæser meget idag så det er svært at mærke hvornår man har fået nok sol. Smurte mig ellers med faktor 8 da vi kom ned til stranden i formiddags og skulle nok ha smurt mig igen over middag, men far og Dorthe havde min rygsæk med solcremen i. Har smurt aloe vera over hele kroppen nu herefter jeg var i bad så håber ikke det blir så slemt i aften. Skal dog huske at smøre mig mere i morgen.

Har fået mit eget værelse hernede, skulle ellers ha delt værelse med lillebror. Men da han så at det var én stor seng vi skulle ligge i nægtede han og aftalte med Michael og Martin at byte værelse. Blev lidt sur over at han bare gjorde det uden at snakke med mig så jeg blev stædig og sagde at jeg blev i værelset, så måtte han selv finde ud af at bytte med en af de andre, det var lige meget for mig hvem af dem det blev. Pigerne, Hannah og Mia, fortalte så at de havde en ekstra seng inde hos dem og at de boede endda lige ved siden af Michael og Martin, så det blev til at de bare byttede værelse og jeg endte med at få mit eget. Det er nu både godt og skidt, kan godt lide at jeg kan trække mig helt tilbage og bare være mig selv men tror også at jeg nemt blir en smule ensom hernede.

Vi var først ved stranden idag og senere endte vi oppe ved poolen. Det er en ok strand, dog er der en del småsten og det blir hurtigt dybt. Men der er meget salt i vandet så man skal næsten ingen kræfter bruge for at holde sig oppe. Jeg kunne nu bedst lide at ligge ved poolen. Ved stranden kostede det 4 euro for en liggestol pr. dag - vildt dyrt. Og så var liggestolene ved poolen endda bedre. Ved poolen er der heller ingen sand, og så ligger man meget mere i læ for vinden. Derudover er baren lige ved siden af så man hurtigt kan få noget at drikke og så spiller de musik så der er mere stemning. Så jeg tror kun jeg kommer ned til stranden nogle få gange, det er helt klart ved poolen jeg er at finde.

Jeg synes faktisk ikke der var nogle af udflugterne, der så vildt gode ud, det eneste jeg kunne overveje var græsk aften på torsdag. Jeg kan måske godt overtales til at tage på nogle af de andre udflugter hvis de andre vil afsted, men det kommer meget an på hvem der vil have mig med. Ellers vil jeg bare slappe af, sol- og vandbade, shoppe lidt og så spise en masse lækkert mad. Maden er næsten det, jeg har glædet mig mest til, og meget apropos så skal vi mødes om lidt og så ud og finde et hyggeligt sted at spise, så må hellere blive klar.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Rhodos del 1 er publiceret 14/08-2008 20:07 af NuserNielsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.