16 år siden

Er Randers Station hos mig?

Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
11 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
11 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
3 måneder, 17 dage siden
Havde den dejligste dag igår med sol, badning, grill og hygge i dejlige venners selskab.

Jeg arbejdede hjemme igår, kunne næsten ikke holde ud at tage ned på kontoret når det var så varmt og vores aircon ikke kunne følge med, så blev enig med mig selvom at min nye vpn-forbindelse skulle indvies. Sad så det meste af dagen og chattede lidt on/off med Maria. I starten spurgte jeg bare lidt for sjov om vi ikke skulle tage ud og bade, det var jo AAALT for varmt at sidde inde. Den var hun dog ret hurtig med på, så vi begyndte at spørge nogle af de andre på chatten om de ikke ville med, men de eneste der meldte sig boede alt for langt væk. Spurgte dog også Daniel, om ham og Jeanette ville med, men han havde først fri kl 16 og skulle først hjem og sårn. Spurgte så om de så ikke havde lyst til at komme og grille med os hos John og Maria, det ville de så godt. De ville så komme ved 18-19 tiden.

Ved 14 tiden kørte jeg så hjemmefra for at hente Maria og vi fandt så en lille sø ikke langt fra hvor de bor, hvor man kunne bade. Vi lå og solede os lidt før vi hoppede i vandet men puha hvor var det egentligt koldt. Vi var der kun et par timer, men det var ellers rigtig hyggeligt. Bagefter tog vi lige hen og handle til vores grill-halløj.

Da Daniel og Jeanette kom tændte John op i grillen. Men for dælen hvor var der meget mad, Daniel og Jeanette havde også haft en hel masse med. Men blev alligevel overrasket over hvor meget af de vi fik spist, der var ikke særlig meget tilovers.

Vi sad og snakkede ude på terrassen hele aftenen, det er godt nok længe siden jeg har hygget mig så meget. Fik også lært Jeanette lidt at kende, hun er faktisk en rigtig sød pige. Snakker jo egenligt kun med Daniel, så havde kun hørt om hende gennem ham. Men hende faldt jeg godt i spænd med, så håber da jeg kan se mere til hende. Men nu må vi se, ikke sikkert hun får så meget tid her den nærmeste fremtid. Hun er højgravid og har termin om en måned, så de får nok at se til.

Lige før vi var færdige med at spise dukkede Ronni også op. Det var også dejligt at se ham, har ikke set ham længe. Og det gjorde bare det hele en tand hyggeligere. Også fordi vi efterhånden har været sammen nogle gange alle sammen (dog uden Jeanette) så vi har en "forhistorie" sammen.

Men havde en rigtig god følelse da jeg kørte hjem igår, ville helt vildt gerne have skrevet det ned herinde da jeg kom hjem, men var først hjemme omkring midnat og skulle jo tidligt op idag, så gik direkte i seng i stedet for.

Idag på arbejde var jeg lige ude og køre, skulle til Svendborg så havde masser af tid til at tænke. Tænkte på aftenen igår og hvor meget jeg hyggede mig, på mine dejlige venner, på Thomas og hvad der evt. skal ske/sker der, og så på Kenny og hvad det går op i.

På et tidspunkt kom TV2 i radioen med 'Randers Station'. Det er et af mine favorit numre med TV2 og fik også den følelse, som jeg tit har fået, især her på det sidste. Det var en følelse af ro og at det passede lige på mig. Begyndte så at tænke over netop den følelse, at den havde jeg haft før her på det sidste, hvad betød det? Så lyttede jeg til teksten og det var som om der var et eller andet, der faldt lidt på plads inde i mit lille forvirrede hoved:

Ud mod hele verden
Afsted, lig'meget hvorhen
Fri og let om hjertet
Aldrig mer' tilbag' igen

Jeg ved at jeg nogle gange analyserer mit liv alt for meget, men lige præcis her bliver jeg nødt til det. Og netop ovenstående tekst siger jo en hel masse. At jeg på en eller anden måde skal kappe nogle bånd (Kenny) så jeg kan blive fri og gøre hvad jeg vil, og dermed også tage til Sjælland som jeg vil (eller hvor jeg har lyst til at tage hen).

MEN...puha det er svært. Alex spurgte også idag om jeg havde snakket med Kenny. Fortalte ham om mit brev og om at jeg vil have det sendt inden på søndag, så kan han tænke over det mens jeg er på ferie og så kan vi snakke når jeg kommer hjem. Så må hellere få brevet færdig i aften.

Skal til Nordsjælland med arbejde på fredag, nu er det fastlagt. Så nu skal jeg bare ha fat i Thomas og spørge om han gir husly igen, for så vil jeg køre derover i morgen eftermiddag og blive indtil lørdag engang. Og søndag er det lillebrors fødselsdag og vi skal afsted til Rhodos.

Puha, det betyder jo også at jeg skal ha vasket tøj idag så jeg har noget sommertøj at tage med. Må jeg hellere komme igang med....

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Er Randers Station hos mig? er publiceret 30/07-2008 17:13 af NuserNielsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.