Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
3 måneder, 5 dage siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Hey dagbog, - Jeg kan stadig ikke tro det var det :( jeg har skrevet, men der er ingen kontakt. hører lige Never let go, med brian adams..beskriver nok den stemning jeg er i nu..Jeg har skrevet, at vi bliver nød til at snakke sammen.

Har ikke fået noget tilbage fra hende af beskeder, - Hun er nok tage til afvænding eller også er hun helt ude i tovene..Det kan jeg ikke holde ud at tænke på. Den man elsker, - kan du forstå mine følelser...*suk* Troede jeg havde det jeg ønskede, så hurtigt kan det forsvinde igen..det er forbandelsen..der siger at jeg aldrig vil kunne finde en,..og er det tæt på, finder forbandelsen en måde, hvor på det slår fejl.

Har snakket med hende, - hun ved hun ikke kan byde mig det..og hun siger hun ikke kan love mig at det ikke gentager sig..jeg ønsker ikke et liv hvor jeg ved at hun måske kan gå til grunde pga det..Man kan alt hvad man vil, det er bare en dårlig undskyldning at sige..jeg tror lidt hun laver undskyldninger for sig selv..laver smuthuller mentalt..laver "hvis" ligninger...hvis det er synd for mig, så kan jeg godt tage det...hvis...Nej, - Enten siger du mentalt Nej, - aldrig, come hell or high water! ingen smuthuller, ingen hvis'er - du er i kontrol med dig selv..du er ejer af dine egne handlinger, og kan derfor frit vælge til og fra altid. Derfor var valget, du vælger en fremtid med mig, eller også kan jeg ikke være med i den...jeg vil ikke se på, at de menneske jeg holder af går til grunde...aldrig. Hvis du har lysten til at stjæle, så lader du din hjerne forstå..at du bestemmer, og at det er forkert..hvis du har lyst til noget,..så lader du dit overjeg bestemme! -

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dagen efter er publiceret 24/07-2008 18:32 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.