Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Mænd der hader kvinder
Ansu Orheim ...
13 dage siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
I forgårs - mandag - opdagede jeg, at jeg begyndte at blive lidt øm på min ene skulder. Jeg tog mig ikke af det i begyndelsen, for jeg var mere optaget af min flotte nye fladskærm til min PC, som jeg lige havde fået stillet op. Men ømheden ville ikke gå væk, så jeg gik ud til et spejl for at se hvad det var, og så... et blåt mærke på min skulder!

Ok, hvordan og hvornår er det så lige kommet der uden at jeg har opdaget det??? Jeg spurgte min mand om jeg havde ligget uroligt om natten og var stødt ind i en sengekant eller noget, for det kunne jo godt være. Men det mente han ikke. Hmm, mystisk.

Næste dag - tirsdag - opdagede jeg så to blå mærker mere - på samme arm - længere nede af armen, forskellige steder. Endnu mere mystisk.

Men så er jeg kommet til at tænke på noget, da jeg satte min nye skærm op. Mit skrivebord er et slags skrivebords-reolsystem og når man skal ned bag ved til ledninger og den slags til PC, skal man ligge ned under bordet i en lidt akavet stilling. Det kan være det er der jeg har fået de blå mærker. For jeg kan simpelthen ikke komme i tanke om andre steder hvor jeg kan have fået de blå mærker. Min mand siger godt nok, at de kan være kommet af det havearbejde jeg har lavet i nogle dage - men den tror jeg ikke rigtig på.

Nej, det må være sket da jeg satte den skærm op i mandags.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Blå mærker! er publiceret 30/07-2008 09:51 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.